Oldal kiválasztása
News

Z slepcem se je zgodila neverjetna stvar, potem ko ga je povozila zebra

Moški je bil desetletja slep, a po pogledu se je zgodilo nekaj zelo posebnega.

Janusz Goraj, ki živi v kraju Wielkopolski v Gorzowu na Poljskem, je bil otrok, ko je zaradi alergične reakcije postal slep: vid je popolnoma izgubil na levem očesu in videl je le oblike in luči. Toda v letu 2018 se mu je življenje povsem spremenilo, ko ga je prizadel avto -je napisal LADBible.

„Udaril sem se v kapuco, udaril v glavo in zdrsnil na tla” – je moški, ki so ga po zajetju plina odpeljali v bolnišnico v Lubuško vojvodstvo, dejal, da je bil kirurško poškodovan.

Tiskovni predstavnik bolnišnice, ki jo je zdravil, je lokalnemu tisku povedal, da je moški v bolnišnici že dva tedna, ker je zlom težje ozdravil, ko je postaral. Po besedah Agnieszke Wisniewske takrat zdravniki zaradi drugih poškodb Gorajju niso posvečali veliko pozornosti.

Fotó: pixabay.com

Moški se je sčasoma hitro okreval, poškodbe pa so se zacelile v samo dveh tednih. Na začudenje zdravnikov pa se v nesreči niso utrpele le njegove poškodbe, temveč se je tudi vid vida izboljšal in razlage niso našli. Tiskovni predstavnik je dejal: „Ne vemo, kaj je povzročilo, morda mešanico mamil, ki ste jo takrat dobili.”

Goraj je zdaj, ko je spet videl, začel delati kot varnostnik v bolnišnici, kamor se mu je vrnil vid.