Oldal kiválasztása

Z gibanjem poročnih fotografij sta se zaljubljenca poročila en dan, preden je umrl njen mož ki ima rak

Izpolnila se je zadnja želja neozdravljivo bolnega moškega.

23-letna Maia Falwasser je v tesnem krogu družine in prijateljev povedala, da je bil blagoslov smrt bolnega pacienta na poroki na dvorišču njihovega novozelandskega doma. Mož z diagnozo možganskih tumorjev je pred mesecem dni Navar Herbert umrl manj kot dan po slovesni otvoritvi, anglosaksonski tisk poroča o nepredstavljivi tragediji.

22-letni Navar Herbert, vrhunski športnik, je v začetku letošnjega leta registriral neozdravljiv možganski tumor. Mladenič, ki igra v prvoligaški nogometni reprezentanci Otorohanga, je bil deležen najsodobnejših terapij, a zaradi naprednega stanja agresivnega raka so mu zdravniki dali le nekaj mesecev.

Fotó: pixabay.com

Na žalost se je na koncu zgodil najslabši scenarij, ko je Navar konec junija umrl doma. Vendar se je pred neizogibno tragedijo izpolnila njegova zadnja želja: Poročil se je z ljubeznijo svojega življenja Maia, s katero sta vzgajala sina.

“Moje srce se bo zlomilo. Izgubil sem najboljšega prijatelja, moža in očeta našega otroka. Vsa ljubezen, ki jo dobim od prijateljev in družine, je zelo dobra. To so zelo težki dnevi, vendar sem s tako veliko podporo našel zavetje, ki ga zdaj potrebujem Navar je navdušil toliko ljudi, njegov spomin bo za vedno živel v mojem srcu. Veseli me, da je bil najpomembnejša oseba v mojem življenju. ”

-Maia Falwasser je dejala v svojem odprtem pismu.