Oldal kiválasztása
News

Vse je priznala poznata mama, alkoholikinja, se sploh ne spominja oblačenja svojih otrok

39 letna zvezda s tremi otroki je naenkrat pogledala na dno kozarca, a en primer je odprl oči.

Avtobiografija Jessice Simpson, ki izide 4. februarja, je spomnila tudi na dan, ko je njen alkoholizem dosegel najnižjo točko. Slavna mama je po poročanju pričela piti ob pol osmi uri na noč čarovnic 2017, popoldne pa je bila tako pijana, da si ni mogla privoščiti kostuma za svoje otroke – piše Daily Mail.

39 letna igralka je zjutraj spustila pijačo, preden sta z možem Ericom Johnsonom hčerko peljala v šolo. In ko se je pripravljala na večerno zabavo, sploh ni vedela zase, niti ni mogla otrokom pomagati zaradi svojega stanja, niti kdo jih je oblekel.

Fotó: pixabay.com

Simpson je dodala, da je grozno, da so ga lahko otroci videli tako, zato je pijačo spustil naslednji dan. Z družino in prijatelji je dvakrat na teden hodila na terapijo, da bi živela trezno življenje.

V svoji avtobiografiji zvezda še piše, da je bila v otroštvu spolno zlorabljena in da je čustvena travma mame prispevala k njeni odvisnosti od alkohola in drog. Po njegovem lastnem priznanju so pritisk njegove kariere, tesnoba in burni odnosi s svojim bivšim Johnom Mayerjem začeli z alkoholom.