Oldal kiválasztása

VODITELJICO JE IZ SPANJA ZBUDILA SVETOVNA ZVEZDA, NJEN NASMEH NI BIL ISKREN

V voditeljičino hišo sta se prikradla malo po drugi uri zjutraj.

To naj bi bilo smešno, vendar je bil „atentat” na voditeljico priljubljene ameriške oddaje predvsem obžalovanja vreden. Jimmy Kimmel že več kot tri desetletja zabava na milijone gledalcev, njegovi producenti pa so menili, da bi bilo smešno, če bi ga Mariah Carey zbudila iz najglobljega spanca.

Pevka je letošnjo praznično sezono začela s sloganom “Its’ Time!”, njena pesem “All I Want For Christmas Is You” pa je neizogiben del paketa. Tako so diva in nekaj praznično oblečenih spremljevalcev malo po drugi uri zjutraj prispeli v hišo Jimmyja Kimmela, voditeljeva žena, ki je vse vključila, pa je tiho odprla vrata in vodila v spalnico, kjer je Mariah Carey prijazno zbudila šovmena in napol zaspani televizijski osebnosti rekla: “Čas je. Jimmy Kimmel je na svojo grozo odgovoril z vprašanjem: Kdaj je ura? Pevki ni bilo treba več: zapela je svojo božično pesem, ob prižganih lučkah so spremljevalci plesali in na voditelja in njegovo posteljo metali umetni sneg. Na koncu se je televizijski voditelj oblekel v ženino haljo in pospremil nepričakovane goste po stopnicah, njegov nasmeh pa v zadnjem trenutku ni bil pristen, če lahko temu, kar vidiš na njegovem obrazu, rečeš nasmeh. Morda je šlo le za njegovo šalo, saj je za slovo dejal: „Pridite jutri.”

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Tukaj je videoposnetek:
Jimmy Kimmel je razkril, da so bili na tovrstni klic „postavljeni” že Rihanna, Britney Spears, Miley Cyrus in Dua Lipa), pred kratkim pa je podoben alarm prejel tudi James Corden, ki je postal priljubljen s svojo oddajo in produkcijo petja v avtomobilu. Zvezda njegove zaključne oddaje je bila njegova stara prijateljica Adele, dobitnica 16 nagrad grammy, ki je Jamesa Cordena zbudila s cimbalom, nato pa sta se vozila in skupaj prepevala na poti v studio.