Oldal kiválasztása

VENERA V TEHTNICI OBLJUBLJA PRAVO LJUBEZEN ZA 3 ZVEZDNA ZNAMENJA

Planet Venera je vstopila v znamenje tehtnice, tudi Sonce je tu, prinaša neverjetno lepoto in ljubezen, a ne za vsakogar! Ste med srečneži?

Venera je vstopila v znamenje tehtnice, ta energija lahko prinese idealnega partnerja in veliko ljubezen. Venera pa je prispela v opoziciji Oven-Jupiter, tako da je na žalost prinesla s seboj tudi sposobnost poravnave obstoječih konfliktov, torej postaviti v takšen položaj, da naj bo to sedaj prvi korak. Poleg tega so za tiste, ki jim Venera obljublja zelo dobre energije, vabi ljubezen in novo zvezo. Poglejmo, katera horoskopska znamenja zdaj najdejo svojega partnerja: ste med njimi?

Bik
Zvezde obljubljajo lepa ljubezenska doživetja. Našli boste sopotnika, ki vam zagotavlja varnost, vas napolni z energijo in lahko skupaj rastete. Medsebojno sprejemanje pomaga, kar prispeva k harmoniji, ki se razvije med vama.Čudoviti zmenki, večerje ob svečah lahko spremljajo vaše dneve, lahko pripravite tudi presenečenja, topel, prijeten dom. Prepustite se ljubezni in spoznavanju, naj se vaša čustva s pogumom poglobijo. Čaka vas intimen oktober, malo utišajte hrup zunanjega sveta. Zaslužiš si.

Tehtnica
Planeti imajo velik vpliv na vas, če še nimate partnerja, potem je zdaj zagotovo čas, da se ljubezen izpolni v vašem življenju. Tudi sami boste v dneh cveteli, postajali lepši, izžarevate energije, ki se jim je težko upreti. Dovolj je, če je vaše srce odprto, saj prave ljubezni, vašega pravega partnerja, ne zanima samo vaš videz, ampak tudi vi sami. Obetajo se vam zelo lepi dnevi, pričakujete lahko čudovito srečanje in globoko poznanstvo. Začutili boste Kupidovo puščico.

Ribi
Zelo zlahka se povežete, včasih se celo spogledujete. Ampak tega je zdaj konec, ker te ljubezen najde. Za vas ne bo dvoma, da je vaša pozornost usmerjena v eno smer. Biti v rožnati meglici je zelo dobro, v tem ste profesionalec, sposobni ste živeti in to sprejeti. Dobro je, da to malo ozavestimo, da omogočimo, da je ta povezava posebna. Morda se vam uresničijo želje in sanje, oktobra vas čakajo fantastična doživetja in dogodki. Bodite odprti, saj nikoli ne veste, na kateri dan in kam bo prišel vaš življenjski sopotnik. Pred vami so razburljivi dnevi.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Ste vedeli?
Za rojene z Venero v tehtnici je ljubezen nad vsem drugim. So prefinjeni in ta položaj planeta vpliva predvsem na ženske energije. Do 23. oktobra se jim splača in mogoče vnašati lepoto v svoja življenja, duše, domove in okolico. V tem obdobju bosta izžarevala tudi harmonijo. Dokler se Sonce giblje v Tehtnici in tudi Venera, bodo lahko ustvarjali mir v svojem življenju. (Vredno je preveriti, ali je Venera v vašem rojstnem horoskopu v tehtnici.)