Oldal kiválasztása

V šoku se je mati onesvestila, ko so njenega mrtvega sina pripeljali domov

Identificiral je sinovo truplo, bil pokopan in vrnjen štiri mesece pozneje.

62-letna Antonina Mihajlovna je to označila za najhujši dan v svojem življenju, ko jo je poklicala policija in povedala, da je verjetno našla truplo sina, ki je 18. marca izginil. Problematično žensko so prosili, naj identificira truplo, policiji pa je potrdila, da je res njen sin Constantin (43) -poroča britanski tabloid Metro.

Potem sta moška žena in hči, s katerimi ni več živel, ohranila moški pogreb, katerega truplo so kremirali in nato pokopali.

Štiri mesece pozneje se je zgodilo veliko presenečenje, ko so potrkali v hišo Antonine Mihajlovne v pristanišču Kronstadta blizu Sankt Peterburga in Konstantin je stal na vratih.

Fotó: pixabay.com

Po poročanju novic v lokalnem tisku je človek mornarice materi povedal, da je izginil, da bi „razmišljal za preživetje”. Policistom je povedal tudi, ko so ga vprašali, kam gre. Kot je dejala, je poskušala ugotoviti, kaj naj počne z življenjem.

Starejša ženska se zdaj ne more opravičiti organom, ker ni pravilno identificirala trupla in pogledala nekoga drugega za svojim mrtvim sinom. Pojasnil je, da je bil v času identifikacije zelo razburjen in da je bilo truplo zelo podobno njegovemu sinu, zato je policiji potrdil, da leži pred njim.

Oblasti zdaj poskušajo ugotoviti, kdo je bil mrtvec, ki je bil kremiran in pokopan – je povedal Metro.