Oldal kiválasztása

Uradno, ki je takrat veljalo za II. Poroka vnuka Elizabeth, ki naj bi bila škandalozna

Princesa Beatrix in njen zaročenec bi radi imeli zadržano poroko, a kljub temu bi neizogibno marsikdo žalil slovesnost.

V britanskem tisku se je pred kratkim pojavila novica, da je bila poroka princese Beatrix York in Edoarda Mapellija Mozzija znova preložena. Vendar je kraljevo sodišče ravno napovedalo, da bosta par skupaj 29. maja.

Poroka bo potekala v palači St. James, nato II. Elizabeth stavi na novopečeni par v vrtu Buckinghamske palače. Beatrix si želi, da bi bila njena poroka čim bolj brezhibna, le ob minimalni pokritosti za slovesnost.

Fotó: pixabay.com

A vseeno se bo za poroko borilo veliko ljudi. Princeso spremlja njen oče, princ Andrew, do oltarja, naklonjena bi ji bila polovica Anglije. Pravzaprav se je v zadnjih mesecih izkazalo, da je leta plačeval za pedofilske spolne zabave. Zaradi škandala je zamuda hčerke zamujala s prvotnega datuma. Večina Britancev ne želi biti vidna blizu nobenega kraljevega dogodka, tudi na poroki hčerke.

Drugi vir škandala bo vojvodinja Sussex. Če Harry in Meghan ne prideta na dan velikega prinčevega bratranca, bo škandal, če prideta, potem bo. Ker se bodo vsi ukvarjali z družino, ki so jo videli že dolgo, ne nevesta in ženin.