Oldal kiválasztása

UPS! CHARLES III. NA NOVEM PORTRETU KRALJEVE DRUŽINE NEKAJ SKRIVA

Nov portret III. Prikazuje kralja Charlesa, kraljico Camillo ter vojvodo in vojvodinjo Walesa.

Komaj pred 24 urami je bil objavljen najnovejši portret kraljeve družine, na katerem III. Videti je mogoče kralja Charlesa, kraljico Camillo, princa Williama in princeso Catherine. Oboževalci pa so fotografijo takoj začeli analizirati in menijo, da nekaj ni v redu – poroča Daily Star.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Slika, ki jo najdete na koncu našega članka, 18. septembra, 10 dni posneta je bila po smrti kraljice Elizabete II. v Buckinghamski palači, dan pred uradnim državniškim pogrebom.

73 letni Charles III. je levo roko skril v žep, z desno roko pa skrbno ovil okoli kraljičinega pasu. Ko so opazili nenavadno pozo, so se takoj začela ugibanja. Po mnenju nekaterih naj bi kralj želel prikriti svoje otekle prste, ki bi lahko bili posledica hude bolezni. Dr Gareth Nye, višji predavatelj na Univerzi v Chesterju, je prejšnji mesec govoril za Daily Star o tem, kaj bi lahko povzročilo to pri Kingu.

“Edem je pogosto stanje in večinoma prizadene ljudi, starejše od 65 let, saj je njihova sposobnost nadzora tekočin omejena” – je dejal raziskovalec.

Mimogrede, ugibanja o prstih 73 letnega kralja so eksplodirala leta 2021, ko so oboževalci na fotografiji, na kateri med zaroko v južnem Londonu srka pol litra piva, opazili, da so mu prsti otečeni. Od takrat je vladala skrb glede kraljevega zdravja.