Oldal kiválasztása

Upajmo, da je notranji govoril o Schumacherjevem zdravljenju v Parizu

Gospa Corinna naredi vse. Bližnji znanec družine, ki je še vedno v tajnosti glede statusa legende, je povedal najnovejše novice.

Decembra bo minilo šest let, odkar je Michael Schumacher med smučanjem hudo poškodoval glavo. Od takrat redko dajo nekaj odrezkov informacij o statusu legendarnega pilota F1, a so pred kratkim iztekli: Schumit so v pariški kliniki pretihotapili na zdravljenje z matičnimi celicami. Zdaj je o nemški reviji Bunte povedal tesni družinski prijatelj.

Insajderjeve besede kažejo, da oboževalci lahko vsaj zaupajo, da Schumacherjeva žena še vedno ni obupala. Zdravljenje v Parizu dokazuje tudi, da se še vedno trudi, da bi ozdravila moža.

Fotó: pixabay.com

„Michaelova žena Corinna ne popušča upanja, da obstaja možnost, da izboljša stanje. Delate vse, kar je v vaši moči. V skoraj šestih letih od hude nesreče ni bilo izpuščenih nič – niti medicinsko niti terapevtsko -, kar bi lahko pomagalo. Zdravljenje z matičnimi celicami na pariški kliniki je tudi nekaj, za kar upajo, da bo pomagalo obnavljanju njihovih možganskih funkcij. ”

-je Bunte citiral družinskega prijatelja.

Niti bolnišnica niti Corinnas novice o zdravljenju niso komentirali.