Oldal kiválasztása

"TVOJ NASMEH JE STOPIL VSA SRCA" - STARŠI IZGUBILI DEKLICO, KI JE PREZGODAJ PADLA Z BALKONA

Žal življenja osemletnega otroka, ki je padel z balkona, ni bilo mogoče rešiti.

Družina deklice se sooča z neizmerno bolečino. Morda nobena usoda ne more biti bolj kruta od izgube majhnega otroka od njegovih ljubečih staršev. Žal se je tokrat zgodilo prav to: osemletna deklica z nasmehom na obrazu je padla z balkona. Žal ni imela možnosti, da bi preživela 18-metrski padec. Britanka Minnie Rae Dunn je umrla pred mesecem dni, 24. avgusta, v Portsmouthu. Oblasti še vedno preiskujejo okoliščine tragedije, vendar je zelo verjetno, da je Minnie do smrti pripeljala huda nesreča in ne malomarnost ali malomarnost staršev. Ali bi bilo smrt mogoče preprečiti, je drugo vprašanje. Tega morda nikoli ne bomo izvedeli – in na žalost se mala Minnie morda nikoli ne bo vrnila.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Od deklice se je pred kratkim poslovila njena ljubeča družina, ki jo je žalost popolnoma preplavila.

Moj angelček! Pogrešala bom tvoj predrzni način, s katerim si povedala, kar si želela povedati. Pogrešala bom tvoj nasmeh, ki je stopil vsako srce. V mojem srcu si pustila praznino. Dvigni se visoko, moj mali angelček
– Od nje se je poslovila njena mama Rebeka.

“Minnie je imela veliko srce. Vsi so jo imeli radi. Pravkar se je vrnila z dvotedenskega potovanja, na katerem je spoznala veliko prijateljev” – so se spominjali njeni starši.

Njena teta jo je opisala takole:

Bila je čudovita duša z velikim srcem. Imela je ljubezen do vseh. Kadarkoli te je pozdravila, je bil to njen največji in najprijaznejši nasmeh, ki ti je polepšal dan.

(Via)