Oldal kiválasztása

TRAGEDIJA: 11-LETNI DEČEK UBIT PRED STADIONOM

TRAGEDIJA: 11-LETNI DEČEK UBIT PRED STADIONOM

Froylan Villegas je bil smrtno ranjen pred bejzbolskim stadionom v Albuquerqueju po tekmi. Policija je potrdila, da so v zvezi s smrtjo 11-letnega dečka aretirali dva moška.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Froylan Villegas je bil ustreljen 6. septembra, policija pa je pridržala 22-letnega Joseja Romera in 21-letnega Nathena Garleyja. Moška naj bi streljala na avtomobil, v katerem je bil deček pred stadionom. Izstreljenih je bilo približno deset metkov. Deček je zaradi poškodb umrl, njegov bratranec pa je paraliziran od pasu navzdol. V avtomobilu sta bila tudi mati in brat žrtve, vendar sta bila po čudežu nepoškodovana.

Policija je sprva sumila, da se je nekomu strgal film in je začel brezciljno streljati, deček pa je bil naključna žrtev, vendar je resnica kmalu prišla na dan. Izkazalo se je, da sta bila moška v sovražnem odnosu s tretjim moškim, ki je bil prav tako na tekmi. Spor med njimi se je stopnjeval v prostoru za gledalce. Po končani tekmi sta moška streljala na avtomobil moškega, s katerim sta bila v sporu. Vendar se je zgodila pomota. Deček in njegova družina so se nahajali v identičnem avtomobilu kot ga ima njun sovražnik. Napadalca sta torej streljala na napačen avtomobil. Naslednji dan je tarča na Instagramu poslala sporočilo enemu od strelcev, da ni bil obstreljen njegov avtomobil.

Romero je bil tako ali tako že iskan, ker se ni pojavil na sodišču v primeru trgovine z mamili. Njegov partner je poskušal pobegniti, vendar so ga prav tako ujeli. V svojem avtomobilu je imel strelno orožje in 100.000 komadov tablet fentanila – piše Mirror.