Oldal kiválasztása

TOLE JE LASTNICA VIZLE NAREDILA S SVOJIM NOVOROJENČKOM

Par, ki živi v Ameriki, je ujel trenutek, ko sta se njun kuža in njun novorojenček prvič srečala, saj ju je navdušilo zanimanje njunega ljubljenčka, ki sta ga doživela že med ženino nosečnostjo. Njuna psička je veliko pozornosti namenila vse bolj izbočenemu trebuščku in njegovemu stanovalcu.

Dva favorita v „gostilni?” Kako se bo najljubši štirinožni prijatelj družine Harrison odzval na prihod trimesečnega otroka para? Odgovor je težko opisati z besedami, a ni nujno, da je: Ellie in Neil Harrison sta posnela video posebnega trenutka, ki postaja viralen po internetu. Reyni je bil Henry, ki je bil star le tri mesece, takoj všeč.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Na posnetku je jasno razvidno, kako se dojenček počasi in previdno približuje otroku, ga najprej povoha in nato oblizne. Medtem je vižla tako navdušena, da nenehno maha z repom, hkrati pa se zdi, kot da se skuša obvladati.

„Reyna je zelo nežna z dojenčki in je bila med nosečnostjo zelo navezana na Elli”- je izvedel The Mirror.

Posnetek postaja vse bolj priljubljen tudi na družbenih omrežjih, uporabniki so navdušeni nad prisrčnim parčkom, novorojenčkom Henryjem in vižlo Reyno.

Varuške za vse življenje! Vižle so najboljši družinski člani!
-je pod družinskim videom zapisal en komentator.