Oldal kiválasztása

Ti znaki zodiaka se zlahka poškodujejo

Pazi, kaj delaš, in reci, ker ti lahko vzamejo srce.

Neprijeten stavek, žaljivo dejanje pusti pečat pri vseh. Obstajajo pa nekatera ozvezdja, ki se jim še posebej priležejo k srcu, ko jih boli oz.

Rak
Rojstva raka so izjemno občutljiva. Močno jih kritizirajo, potrebujejo zaupanje, podporo in sodelovanje, in če se počutijo zadušene, jim to povzroča veliko bolečine. Dolgo se spominjajo, kaj jim je povzročilo rane.

Lev
Je zelo ponosen lik in čeprav se znajde v težkih situacijah z dvignjeno glavo, se ponavadi skrivno odziva celo na preveč občutljive situacije. V naravi je eksploziven, v strmih legah ga boste zlahka napadli, vendar bo njegova jeza zlahka zbledela in hitro vam bo oprostila.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Devica
Do sebe je zelo kritičen. Od sebe ima ogromna pričakovanja, zato je zelo občutljiv, ko ga kdo kritizira. Ni jezen na drugo stran, ampak predvsem na sebe. Počuti se upravičeno, če vidi napake, ki jih je sam večkrat kriv. Prav tako se zaradi svoje močne samokritičnosti zavzema za nekaj, kar ni mišljeno kot negativno mnenje.

Kozorog
Sploh ne obupa, ima pa zelo razvit čut za pravičnost in je zelo nevreden nedostojnih situacij. Če se počutite, kot da ste v takšni situaciji, se ne morete umiriti, ponoreli sami, poskusite, da tega ne pokažete, seveda pa jasno vidite njegovo frustracijo in grenkobo.

Škorpijon
Zelo je nagnjen k ljubosumnosti. Čuti, da vse, kar naredi nekomu drugemu, vsaj izjemno slabo, pride do njega, če ugotovi, da nekdo, za katerega meni, da je manj od sebe, še vedno nosi več. Zaradi njegovega nezaupanja ga lahko zlahka pripeljeta ne samo ljubosumje, ampak tudi sum, njegova jeza pa ni samo kruta, ampak tudi maščevalna in nesposobna pozabiti.