Oldal kiválasztása

Te 3 vstopnice bodo po kitajskem horoskopu leta 2022 dobile večji znesek

Pred nami je leto tigra v vodi, ki lahko prinese resne izzive, a tudi veliko sreče za vstopnice. Trije bodo imeli posebno srečo v prihodnjem obdobju; si eden izmed njih

Kitajsko novo leto se začne 1. februarja, a že lahko ugibamo, da nas čaka posebno leto. 2022 bo leto tigra; po kitajskem horoskopu to horoskopsko znamenje simbolizira moč, pogum in izgon zla. Poleg tega je od štirih primordialnih elementov voda šest za prihodnje leto, obdobje vodnega tigra pa se pojavi le šestdesetkrat na leto. To pomeni, da bo v letu tigra pred vsemi velika priložnost, ki jo boste bodisi izkoristili bodisi za vedno zamudili. Vse je odvisno od tega, ali imajo horoskopska znamenja pogum, da končno uresničijo svoje sanje, in to bo veljalo za ljubezen, kariero in materialne stvari. Čudovita količina rojstva do treh vstopnic lahko doseže cilj, če so privlačne; leto tigra jih bogato nagradi, če so dovolj pogumni.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Tiger
Kitajski horoskop uporablja vašo letnico rojstva, da ugotovi, čigavo horoskopsko znamenje ste, tako da ste tiger, če ste rojeni v letih 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 ali 2010. Pred tigri je mešano obdobje: v prihajajočem letu jih čakajo ogromni uspehi in neuspehi, poleg strokovnega znanja pa je vredno krepiti njune odnose. Njuno ljubezensko življenje očitno poteka dobro, vendar morata paziti, da ne sprejemata nepremišljenih odločitev. Sredi leta usoda bajno nagradi njihov trud, dobijo lahko znesek, o katerem so si do zdaj upali le sanjati.

Zmaj
Sem sodijo tisti, ki so bili rojeni v enem od naslednjih let: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012. Pričakuje jih lahko naporno leto, saj se soočajo s težkimi izzivi, a nagrade ne zaostajajo: oba v ljubezni življenju in v materialnem svetu.bodo uspeli, če se tja postavijo. Velika naloga leta zanje je, da se naučijo risati svoje meje, saj če se precenjujejo, jim lahko marsikaj ne uspe. V svojem ljubezenskem življenju bosta imela veliko priložnosti za vzpostavitev ljubečega odnosa, če pa sta že v razmerju, bosta letos potrebovala veliko kompromisov. Finančna sreča jih bo nepričakovano doletela, a bodo takoj vedeli, kaj storiti z denarjem.

Konj
Med tistimi s konjskimi dirkami so rojeni v letih 1954, 1966, 1978, 1990, 2002. Lahko se veselijo fantastičnega leta, polni bodo optimizma in čaka jih veliko dogodivščin. Pri svojem delu, v karieri končno premagujejo ovire, ki so jih doslej le ovirale, letos pa se lahko končno zares dvignejo. To se bo odrazilo tudi na njihovem finančnem položaju, pričakujejo lahko kakovostno spremembo na tem področju. Za njuno zasebno življenje žal ne bo tako, veliko bo napetosti, konfliktov, premisliti bodo morali, kaj in koliko so pripravljeni na kompromis.