Oldal kiválasztása

TA TRI ZNAMENJA ZDAJ ISKRENO IGRAJO NA SVOJE KARTE V LJUBEZNI

Energije Venere ob vstopu v vodnarja razburkajo stoječo vodo v ljubezni in iskreni komunikaciji. Ta tri horoskopska znamenja sprejemajo vaša čustva.

Planet Venera je vstopil v vodnarja in bo tam ostal do 27. januarja. S svojo energijo v odnose vnaša poštenost, čast in svobodo. Ta položaj planeta je tako ljubeč in iskren, da vas navdihuje in spodbuja, da čutite, da je vaše ljubezensko življenje popolno v skladu z vašo individualnostjo. V tem obdobju ta tri horoskopska znamenja zaljubljeno razprejo svoje karte in jasno povedo, kaj si želijo. Ste eden izmed njih?

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Bik (20.4.-20.5.)
Energije Venere pomagajo poudariti, kaj je za vas dolgoročno res pomembno. Izbira bo lahka, ko si boste priznali, da vas avanture in romantična razmerja ne osrečujejo. Nočeš se več oklepati iluzij, dovolj je bežne zabave. Ko izstopite iz tega “načina”, imate lahko popolnoma delujoč ljubezenski odnos. Pogumno povejte tisto, v kar verjamete v najglobljem delu svoje duše. Takšnega spremljevalca boste kmalu pritegnili v svoje življenje.

Devica (23.08.-22.09.)
Bodite iskreni do sebe oziroma če ste nezadovoljni s partnerjem, bodite iskreni tudi do njega! V kakšnem razmerju si želiš biti? Venera lahko v vas prebudi občutek, da si zdaj želite trdno zvezo. Če spregovorite, boste zagotovo povedali, kar vam leži na duši in srcu. Vaša drzna narava lahko povzroči reakcije, na katere boste dobili pravi odgovor. Drznite si to storiti, vaš partner bo to cenil. Pojdi!

Vodnar (20.1.-18.2.)
Čeprav so vaša čustva iskrena, je tudi za vas pomembno, da imajo stvari smisel. Sprašujete se, kaj počnete v svojem odnosu, še posebej, če bi to lahko ogrozilo vaše srce in želje. V tem obdobju se vam bo v mislih porajala ta tema, vaša ljubezen pa bo vaše ideje štela za legitimne. To je nov začetek za vas, ali se boste končno zavezali romantični zvezi, zvestobi in varnosti ali pa se boste nehali norčevati. To leto bo za vas dobro in to ne bo vplivalo na vaš dopust. Vzemite to nase in povejte, kaj si resnično želite! Seveda pa je možno tudi, da bodo stare dobro preverjene dogodivščine ostale! Samo ti veš!