Oldal kiválasztása

SVETOVNA ZVEZDA SI JE ZABILA OGROMEN AVTOGOL! TO JE BILO ZELO JALOVO ...

Bogati zvezdniki bi lahko naredili zelo malo sramotnejših stvari od tega, kar je storil Ronaldinho storil, ko je bil pred dnevi v naši državi.

Res je, da je nekdanji vrhunski nogometaš v zadnjih letih živel po svoje, vendar se nam to ni zdelo tako slabo. Igralec z zlato žogo je bil nekoč predmet tekmovanja med najboljšimi klubi in seveda je zaslužil denar, ki je bil nepredstavljiv v očeh navadnega smrtnika. Nato je Ronaldinho sprejel nekaj slabih odločitev.

Okoli leta 2015 so gradili na zaščitenem območju v Porto Alegreju in prejeli denarno kazen. Leta 2018 je tožilstvo blokiralo njegove in bratove bančne račune, saj sta dolgovala 2 milijona evrov, zaplenili pa so jima tudi potne liste. Marca 2020 so ju skupaj z njegovim bratom oblasti privedle v Paragvaj zaradi suma, da sta v državo vstopila s ponarejenimi dokumenti. Preiskali so njihovo hotelsko sobo in našli ponarejene dokumente. Naslednji dan so nekdanjega brazilskega nogometaša, dobitnika zlate žoge, zaslišali. Kasneje so ju po zaslišanju izpustili. Ta konec tedna so ju znova aretirali in poslali v zapor. Vse to je lahko zadosten razlog, za malce sramote, vendar, kot se zdi, premalo, da bi umilil razkazovanje kdosemjaza.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Zgodilo se je, da se je Ronaldinho pojavil na športnem dogodku v Budimpešti, kjer je prevzel luksuzno uro, vredno 2 milijona dolarjev. To je bila napaka, saj je strokovnjak s spletne strani TikTok “Pogovorimo se o urah” zdaj objavil, da ura ni vredna več kot 80 dolarjev, saj je le poceni imitacija.