Oldal kiválasztása

STARŠEV JE ZLOMILO SRCE: PO SMRTI 12 LETNE HČERKE V NJIHOVI SOBI NAŠLI PISMO

Deklica je napisala pismo sebi bodočemu. Staršem je strlo srce.

Večina najstnikov sanja o tem, da bi šli na univerzo, potovali po svetu in imeli veliko prijateljev. Taylor Smith, 12, iz Johnson Cityja, Tennessee, ni bila nič drugačna. Dneve je preživljal obkrožen z družino in prijatelji in rad je gledal Doctor Who.

Deklica je napisala pismo sebi bodočemu
Taylor je te načrte orisal v pismu, ki ga je napisal sebi v prihodnosti. Pismo je dal v škatlo v svoji sobi z naslednjimi navodili: “Odpre ga Taylor Smith do 12. aprila 2023 (če ni drugače določeno).”

Na žalost ni živel dovolj dolgo, da bi dočakal uresničitev svojih sanj. Nekaj mesecev po pisanju tega pisma je Taylor umrl zaradi zapletov zaradi nenadne pljučnice. Njegova starša, Tim in Mary Ellen Smith, sta bila uničena.

Nekega dne, ko so pospravljali deklicino sobo, so našli pismo. Ker se jim je zdel tako sladek, so mislili, da ga bodo delili z javnostjo.

“Fizično ga ne morem obuditi, ne morem ga vrniti nazaj, vendar sem zelo hvaležna, da je ljudi navdihnila njegova zgodba” – je povedala mati.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

“Draga Taylor!

kako življenje Tukaj je vse zelo preprosto, 10 let v preteklosti. Vem, da malo zamujam v primerjavi s tvojim časom, ampak v mojem je še zgodaj, ampak čestitam ti za diplomo. Če ti ne uspe, se vrni in se bolj potrudi! Pridobite ta papir! Si že na fakulteti? Če ne, razumem. Navsezadnje imamo precej dobre razloge. Ne pozabite, danes je Allanin 11. rojstni dan! Si že stara 11 let? V mojih časih je ravno dopolnil eno leto. Vendar nisem mogel iti na to zabavo, ker sem bil na svojem prvem misijonskem potovanju v Cranksu v Kentuckyju. Šele 6 dni sem nazaj!