Oldal kiválasztása

SRCEPAJOČI: 2-LETNI DEČEK SE JE ZADAVIL IZ GROZDJA

Oče ni prenesel izgube sinčka, zato se je popolnoma spremenil. Svojo partnerko je zlorabljal in čustveno izsiljeval, na koncu pa jo je tudi povozil.

Celo družino je uničila naključna nesreča. Dveletni Jacob je šel s starši v restavracijo v Hartpoolu. Malčku pa se je grozdje zataknilo v grlu, zaradi česar se je zadušil.

Ko se je Jacob začel dušiti, so zaposleni v restavraciji poskušali odstraniti sadje iz njegovega grla, a jim ni uspelo. Njegov oče je odhitel po pomoč v bližnji kino. Ko so prišli reševalci, se je Jacobu ustavilo srce. Preiskava je ugotovila, da je bila njena smrt nesreča.

38-letni David Jenkins je za sinovo tragedijo okrivil sebe, zaradi česar se je obrnil povsem iz sebe. Starša sta bila drug od drugega odtujena. Med ločitvijo je dobila tudi prepoved približevanja, potem pa sta se na obletnico Jacobove smrti spet srečala.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Nekega dne je Jenkins doživel silovit napad ljubosumja. Tokrat mu ni bilo všeč, da je najela osebnega trenerja. Pijan je poskušal ugrabiti njuno hčerkico, česar mati seveda ni dovolila. Moški je zaradi tega dvakrat povozil partnerico.

“Bilo je srce parajoče, ker nisem mogel priti do hčerke, ki je jokala od obupa. Če bi se umaknila avtu, bi mu pustila, da vzame mojo hčerko, ko je bil pijan. Upam, da ne bom nikoli več videla tistega čistega strahu na obrazu svoje hčerke” – je povedala mati, ki ji je po čudežu le zmečkala nogo.

Moškega so na koncu obkolili policisti, zaradi česar je zapeljal v steber. Jenkins je bil obsojen na dve leti in dva meseca zapora. Dobil je tudi triletno prepoved vožnje – poroča Daily Mail.