Oldal kiválasztása

ŠOKANTNO: SOSED V HIŠI NAŠEL TRUPLEC MATERE IN SINA

Sosed je pogledal skozi okno in opazil truplo.

Hudo razpadli trupli starejše ženske in njenega sina so odkrili na njunem domu blizu Cheltenhama, potem ko so sosedje, ki ju nekaj časa niso videli, obvestili policijo, je izvedela preiskava. Mary Lawrence, 92, in njenega sina Alana Lawrencea, 60, so našli v njunem domu v East Gableu, Woodmancote, 4. oktobra, potem ko je sosed pogledal skozi okno in videl truplo enega od njiju.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Alan je ležal na hrbtu pod odejo v dnevni sobi. Na vrhu listov je bilo staro pismo, naslovljeno na njegovo mamo. Po predhodnih preiskavah je bil morda mrtev več mesecev, njegovo telo je bilo že prekrito s črvi.

Njegova mati je bila v sinovi spalnici, slečena in ležala na tleh v položaju ploda. Lahko bi umrl približno ob istem času kot njegov sin.

Zaradi slabega stanja trupel žrtev sprva ni bilo mogoče identificirati, a ker je bilo stanovanje na njuno ime, pa tudi vsa dokumentacija, ki so jo našli v hiši, policija predvideva, da sta našla mamo in sina .

Po Alanovih zdravniških izvidih je bolehal za številnimi boleznimi in imel stomo. Po evidenci bi moral vzeti inzulin, a se ni oglasil pri zdravniku ali po zdravilo, zato so mu verjetno odpovedale ledvice.

Mary je imela visok krvni tlak in hudo demenco, leta 2019 pa jo je policija enkrat odpeljala domov, ker je popolnoma zmedena tavala po svojem domu. Potrebovala je stalno oskrbo, a kot piše v papirjih, je nego zavračala, ker je rekla, da bo zanjo skrbel sin.

Policija ugiba, da je Alan morda umrl prej in ga je pokopala njegova mati. Vendar pa Mary ni mogla skrbeti zase, zato je tudi
umrla zaradi dehidracije – je zapisal Mirror.