Oldal kiválasztása

SHAKIRA KONČNO PREKINILA MOLČANJE, BO VSE POVEDALA O PIQUEJU IN NJUN ŠKANDALOZNEM RAZHODU

Tako se je pravljična zgodba sanjskega para končala. V retrospektivi je Shakira morda že obžalovala, da se je tako žrtvovala za Gerarda Piquéja.

Junija se je šokantno končalo razmerje med pop divo Shakiro in natanko 10 let mlajšim zvezdnikom Barcelone Gerardom Piquéjem. Sanjski par je bil skupaj 11 let, po poročanju medijev pa naj bi bila razlog za razhod nogometaševa nezvestoba. Zdaj, po dolgem molku, je kolumbijska pevka spregovorila o škandalu.

S 45 letnim kantavtorjem, ki prihaja tudi iz katalonskega, libanonskega in italijanskega rodu, se je pogovarjala ameriška revija Elle.
/”Do zdaj sem bila tiha. Težko mi je govoriti o tem. Najin razhod ni kot pri običajnem paru, najin razhod je v javnosti in naju s fantom močno prizadene. Ta situacija ni težka samo zame, ampak tudi za moje otroke. To je neverjetno težko. Pri nas doma se vedno najdejo ljudje, ki fotografirajo. Pred njimi se ne moremo skriti nikjer drugje kot doma -se potožila Shakira, ki je ostala z njunima sinovoma, 9 letnim Milanom in 7 letnim Sasho.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Seksi svetovna zvezdnica nato obžaluje, da se je zaradi njunega razmerja odpovedala prejšnjemu življenju, ki ga je večinoma izpolnjevalo na ameriški celini – ona pa se je preselila v Barcelono.
-Eden od nas se je moral žrtvovati in to sem bil jaz. Svojo kariero sem postavil na stranski tir, da bi ga podpiral v Španiji. To je bila žrtev z moje strani na oltar najine ljubezni. Ko je šel Milan v šolo, sem morala popolnoma opustiti nomadsko življenje in kariero. Vedela sem, da se moram ustaliti v Barceloni, da bom vedno tam zanjo, Gerarda in Sasho – je rekla Shakira.

Kljub njunemu razhodu in razočaranju nekdanjemu svetovnemu in evropskemu prvaku ni rekel niti ene slabe besede:
-Ne glede na vse bo vedno ostal oče mojih sinov.” Oba jim morava biti tam, ko nas potrebujejo. Prepričan sem, da se bomo uspeli dogovoriti, kaj je najbolje za njih in kaj je pravična rešitev za vse nas.

Poleg otrok je med člani nekdanjega zvezdniškega para še ena vez: njune bitke s špansko davčno upravo. Kar zadeva Shakiro, je obtožena, da so jo med letoma 2012 in 2014 ogoljufali s 14,5 milijona evrov (skoraj 6 milijard forintov). Če ga bo sodišče spoznalo za krivega, mu grozi do 8 let zapora.