Oldal kiválasztása

RONALDOVA LJUBEZEN JE MORDA ZASKRBLJENA, BRUTALNA LEPOTECA POTISKA NA FANTA

Ena najbolj seksi nogometašic na svetu Ana Maria Markovic je naredila presenetljivo priznanje in razkrila, da bi rada hodila s portugalsko petkratno legendo Zlate žoge Cristianom Ronaldom.

Cristiano Ronaldo, ki trenutno igra nogomet v Savdski Arabiji, je imel hudo oboževalko. Čeprav portugalska legenda že več kot šest let živi s sedanjo partnerico Georgino Rodríguez, s katero ima že dva otroka, bi se z njim zelo rada srečala ena najbolj znanih svetovnih nogometašic, lepa Ana Maria Markovic.

23-letne lepotice prav tako ne moti dejstvo, da je Ronaldo že leta v srečni zvezi, 37-letni napadalec je njen vzornik v nogometu:
„Cristiano Ronaldo je moj absolutni favorit, ker je neverjetno disciplinirano”- je polaskala Ana Maria Markovič. “Zdi se mi izjemno pomembno, da se vsi ukvarjajo s športom in imajo dobro miselnost kot on. ”

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Devetkratni hrvaški reprezentančni bombnik trenutno igra za švicarski Grasshopper, večino časa igra na desni strani sredine igrišča, njegova najljubša ekipa pa je prvoligaški Chelsea.