Oldal kiválasztása
News

Razmerje med Harryjem in Williamom se je končno prekinilo, je dejal notranji

Oba kneza se morda nikoli ne bosta pomirila, ker sta bila v jezi ločena.

Dolga leta so bili odnosi med princem Williamom in princem Harryjem zgledni, bili so zelo blizu drug drugemu, po materini smrti pa so kovali še več.

Zdelo se je, da nič ne more oslabiti močne zveze med njima, a ker je bila princesa Meghan del družine, so se odnosi med bratoma in sestrami poslabšali. Princ Harry je do jeseni 2019 že odkrito spregovoril o njunem razmerju, rekoč, da imata, tako kot vsi bratje, boljša in slabša obdobja, in zdaj sta oba na različnih poteh. Njun odnos se od takrat ni izboljšal.

Fotó: pixabay.com

Vse odkar je vojvoda Sussex odstopil kot višji član kraljeve družine, so se pojavile novice, kako so člani družine skrbeli zanjo. Princesa Catherine je bila na primer zelo žalostna, da so stvari šle tako daleč, prav tako pa ji je bilo žal, da Harry ni več tako blizu, kot je bil nekoč, in njenega moža je bil istega mnenja. Insajder je za revijo People povedal, da se vojvoda Sussex in William nista ločila, ko se je Harry vrnil v Kanado- piše Daily Mail.

„Ločeno se nista ločila, a obema je bilo olajšano, da se je to stanje končalo. Mogoče Meghan in Harry nista opravila svojega dela, kot bi morala, ampak sta samo želela biti srečna. Kdo bi jih kriv za to?” -je priznal časopisu.

William je do danes žalosten, da je bil Harryjev odnos z njim gorak. Njihove prve večje razprave so se začele leta 2017. Cambridge vojvoda je svojemu bratu pripomnil, da se Meghanino razmerje prehitro giblje, raje bi ga nekoliko upočasnil. S tem komentarjem ga je takrat zelo bolelo.
Igralka je spregovorila: Keanu Reeves in njeno dekle sta skupaj že leta

Zvezdnik in njegovo dekle sta se lani pojavila na nagradni šovi in o njih že vsi govorijo.

Jennifer Tilly, prijateljica 55-letnega igralca Keanu Reeves, je spregovorila in povedala, da se zvezdnica druži z Alexandra Grant že 46 let, kar „več let”.

Novembra je odjeknila novica, da se je Reeves s svojim dekletom pojavil na gala gala zabavi LACMA Art + Film v Los Angelesu. Takrat je bilo znano, da sta stari prijatelji in knjižno osebje skupaj le nekaj mesecev. Toda Tilly je v sredo za stran Six povedala, da razmerje traja že leta. „Spominjam se Alexandra, da je Keanu Reeves pred leti in pol prijateljeval. Kaj sem: počakaj, kaj, kaj?” -je je spomnila Tilly in dodala, da je bil Grant tako kul, da se mu je zdelo, da je lezbijka.

Sprva je igralka mislila, da je Grant ohlapna, elegantna, tiha in zelo zadržana ženska, skoraj kot Reeves. Po Tillyjevih besedah sta popoln par, a ne toliko za poroko, ampak za svoje umetniško življenje – piše Daily Mail.