Oldal kiválasztása

Razkrivajo zvočne posnetke brutalnosti bivšega Johnnyja Deppa

Podrobnosti o škandaloznem razmerju para se lahko razjasnijo.

Izšel je zvočni posnetek leta 2015, kjer je bivša žena Johnnyja Deppa Amber Heard priznala, da je udarila igralca.

Par se je že prej trudil razpravljati o svojih zakonskih težavah, Heard pa je pričal na posnetkih svojih nasilnih izbruhov. „Baby, enkrat sem ti rekel. Jeb**o se bojim do smrti, trenutno smo kraj zločina” -je Depp povedal svoji ženi.

Igralka je rekla: „Je**no sem te udarila … Ne vem, kako so se mi premikale roke, ampak v redu si, nisi se poškodoval, nisem močno udaril, samo udaril sem te.”

33-letna Heard je za Depp, 23 let starejša od njega, povedala: „Kot dojenček si. Odrasti, je** mti“. Vse zato, ker je igralec hotel pobegniti iz poznonočnega pogovora. Igralka je tudi priznala, da je rezala posode in vaze za svojega moža.

Fotó: pixabay.com

Posnetki se nejasno sklicujejo na avstralski dogodek, ko so se Deppovim prstom trgali mesec dni po poroki. Primer je ena izmed prepirov para med neuradnim dvournim telefonskim pogovorom s soglasjem obeh.

Johnny Depp je v tožbi za obrekovanje Hearda v vrednosti 50 milijonov dolarjev objavil fotografije njegovega obraza, zmedenega po domnevnih napadih njegove žene. Heard je obtožil Deppa, da ga je pretepel, igralka pa je svoje navedbe potrdila tudi s fotografijami -poroča Daily Mail.