Oldal kiválasztása

Razkrite so bile šokantne podrobnosti nesreče princese Diane

Izkazalo se je, kaj so francoske oblasti zahtevale, da je moški trčil v Dianin avto.

Princesa Diana je leta 1997 v avtomobilskem tunelu v Parizu doživela nesrečo s tremi drugimi ljudmi, v katerih je tragično umrla ona in dve drugi. Princeskin telesni stražar je primer preživel, a utrpel trajne poškodbe.

Daily Mail je pravkar govoril s človekom Le Van Thanhom, ki je med Diano trčil med potovanjem s svojim Fiatom.

Moški trdi, da je nedolžen, in to so potrdile tudi francoske oblasti, a na primeru je zanimiva podrobnost. Francoske oblasti so mu naročile, naj v zvezi s preiskavo ne potuje v Anglijo, čeprav se je s Scotland Yardom obrnil na to, da bi zadevo preiskal doma.

Fotó: pixabay.com

“Vem, da bo obiskal Scotland Yard. Večkrat so jim rekli, da se bodo vrnili. Rekli so, da prihajajo. Rad bi potoval v Anglijo. Veste, kaj mi je povedala francoska policija? Tam niso enaki zakoni kot v Franciji, ne pojdite tja” – je dejal.

Odvetnik Dodija Fayeda, ki je prav tako umrl v nesreči, je dejal, da nimajo preveč manevrskega prostora, o čemer je dejal, generira vprašanja – pisal je Paraméter.

„V tem primeru je velik znak vprašanja, ker so francoske oblasti radi razširile zadevo med fotografe. Avtomobil Le Van Thanha je bil prebarvan. Mercedes je očitno trčil v Fiat. Ali je šlo za nesrečo, ali je voznik prehitro vozil v predoru ali je bil Fiat Uno na napačnem pasu, nismo mogli izvedeti.”

-je rekel človek prava.