Oldal kiválasztása

PRIŠEL JE TRENUTEK: VSE, KAR MORATE VEDETI O VODNARJU

Je posebna osebnost in ko vstopi v prostor, so oči pogosto uprte vanj. Privlačen in nedoumljiv, svoboden in moder. Vodnar je očarljiv.

Vodnar (20. januar – 18. februar)
Niti dva vodnarja nista enaka – in vodnar bo tisti, ki vam bo prvi povedal o sebi. Uživa v svoji izvirnosti, nor je na horoskopska znamenja. Vendar ni pomembna samo vaša individualnost, ampak tudi vaš občutek solidarnosti s svetom. Je human in to na svetovni ravni jemlje resno. Zanj ni pomembno le tisto, kar je dobro zanj, ampak tudi tisto, kar dviguje svet.

Vladajoči planet: Uran in Saturn
Ima dva nebeška pomočnika: Urana, ki simbolizira veličino, modrost, inovativnost, nenadne spremembe, in Saturna, velikega učitelja in planet usode. Tako je s svojimi kreativnimi idejami edinstven, raziskovalen, ne mara običajnih stvari in ne prenaša omejitev. Je podžigljiv in druge potegne iz cone udobja.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Element Vodnarja: Zrak
Zračen in abstrakten mislec. Odprt in socialno zelo občutljiv. Včasih se morda zdi hladen ali odmaknjen od drugih, vendar ima poseben odnos do lastnih čustev in se lahko zdi neobčutljiv za zunanji svet.

Tip osebnosti: – Fiksno
Na svoji poti gre v nepričakovane, presenetljive skrajnosti, včasih ima ekstremne rešitve. Zaradi svoje trme in svojevrstnih pogledov pogosto velja za ekscentričnega, zunanji svet pa ga včasih težko sprejme. Močne volje, trmast, vztrajen in zvest.

Simbol: Vodonoša
Na prvi pogled se morda zdi, da gre za vodno znamenje, vendar spada v zračno znamenje. Mnogi ljudje to zamenjujejo. A v resnici ne izliva le vode, temveč električne valove uma, inteligence, modrosti od zgoraj v vodno območje Rib. To znamenje predstavlja genialnost in dobesedno ustvarja valove, kamor koli gre. Ustvarja vrednost.

Ključna beseda: ponižnost
Lastnosti:
S svojo genialnostjo se lahko spoprime le s ponižnostjo. Zato zunanji svet pogosto dolgo niti ne opazi, da v nečem blesti. Ne hvali se. Znan je po svoji hladnosti, ker ga zanimajo abstraktni pojmi, a ima v resnici ogromno toplo srce. Daleč je stran od skrbi običajnih ljudi, saj je njegovo miselno platno zelo široko in ga žene strast. Trudi se izboljšati svoje življenje in življenje vseh na svetu, dela na tem. Njegovo življenje je prežeto z željo po prenovi sveta. Z vrstniki zlahka najdete skupni jezik. Ne prenese krivic. Njena edinstvenost se kaže tudi v videzu, pomembno ji je, da pokaže svoje notranje vrednote, druge navdušuje z unikatnimi oblačili, veselimi barvami in nenavadnim ličenjem. Tako ustvarjalno delo oziroma izražanje v plesu ni daleč od njega. Zaradi želje po svobodi obožuje neformalno delo in prilagodljive urnike. Je nemiren, rad potuje, včasih ima občutek, da bi rad bil povsod. Zanima ga vsak kraj na svetu, tudi vesolje. Njegov satirični, ironični humor je edinstven. Sodelujete lahko samo s partnerjem, ki razume vašo potrebo po neodvisnosti.