Oldal kiválasztása

PREJELI SMO UNIČUJUČO NOVICO: V RINGU IZGUBIL ŽIVLJENJE 25-LETNI BOKSARJ

Nadarjena športnica je začela čudovito kariero, a se je vse kmalu spremenilo v nočno moro. Njegov nasprotnik mu je zadal takšen udarec, da ga je ta na koncu stal življenja.

Kariera in življenje mladega boksarja se je končala s strašno tragedijo. Junior velterska kategorija Luis Quinones je v četrtek umrl v ringu, potem ko ga je njegov nasprotnik nokavtiral manj kot minuto pred koncem dvoboja.

Mimogrede, Luis Quinones je bil do svoje zadnje borbe neporažen, šest od desetih dvobojev pa je dobil z nokavtom. Videoposnetek tekme prikazuje Quinonesa, ki se je zleknil, potem ko ga je zadel močan nasprotnikov udarec. Ni mogel več stati, iz ringa so ga odnesli na nosilih.

Po tekmi so ga odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili krvni strdek v njegovih možganih, zato so ga operirali. Vendar si 25-letni boksar ni več opomogel in je pet dni pozneje umrl – poroča TMZ.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

„Cuadrilatero Boxing globoko obžaluje smrt Luisa Quinonesa, ki je bil izjemna oseba, discipliniran in je vedno kazal največjo predanost športu. Radi bi se zahvalili osebju na Severni splošni kliniki, ki je dalo vse od sebe, da je za Luisa poskrbelo na najboljši možni način”
-je zapisano v izjavi.