Oldal kiválasztása

Prejela je 14 let groze zaradi zlorabe in posiljevanja žensk

Memmingen v Nemčiji je prizadel primer, ko je štiri ženske v samo nekaj dneh napadel tuj moški. Lokalno sodišče je ugotovilo, da je 26-letni eritrejski migrant morda storil vrsto napadov.

Prvi dan sojenja Aliju A. je bil v začetku septembra in čez manj kot mesec dni je bila izdana sodba o njegovi zadevi. Afriški migrant je tudi pri zadnji besedi svojo krivdo zanikal in v zadnjih tednih je prišel do razlag, da se ne more dokazati, da bi bil sposoben dokazati svojo nedolžnost. Prvi znani incident se je zgodil 3. decembra 2018, ko je napadel žensko, ki je sprehajala svojega psa, in jo 75 minut priganjal na travniku. Žrtev je povedala, da ji je storilec ugriznil dojko in spolno zlorabljal prste. Dva dni po prvem incidentu je Ali A. pil v kavarni, ki je nato izbrala natakarico. V ženski umivalnici so napadli natakarico, vendar je ženska pijanega moškega lahko odrinila stran. Le uro kasneje je s kolesom iskal svojo naslednjo žrtev.

Ženska je poskušala priti v svoj avto tik po sprehodu psa, ko so jo v avtomobil potisnili od zadaj, nato pa je napadalec silovito slekel nedrček in čevlje. Po zdravniškem pregledu so žensko zadavili v avtomobil, storilca pa je ugriznila spodnja ustnica. Pijan, še vedno pijan, je poskušal vstaviti kolo v avto, a je nato ženska v šoku pritisnila na ključavnico in jo poskušala odpeljati. Storilec se je vrgel na streho motornega prostora in potem, ko je popustil, padel na tla.

Fotó: pixabay.com

Njegove manjše poškodbe so Eritrejcem preprečile, da bi kakšno uro pozneje potisnila adventistično žensko v garderobo, kjer ji je ugriznila obraz, nato pa jo zadavila in posilila. Končno se je vmešaval oče, brez nje pa ženska napada ne bi preživela. Moški je lahko pobegnil s kraja dogodka, žal pa je nahrbtnik ostal v avtomobilu njegove prejšnje žrtve, da bi ga policija lahko takoj identificirala.

Mimogrede, afriški migrant pravi, da je bila njena torba v avtomobilu samo zato, ker jo je med vožnjo s kolesom udarila, svoje stvari pa je vrgla v razvlečeno okno. Nepismeni migrant je bil na koncu obsojen na 14 let zapora zaradi napada, posilstva in spolne prisile.