Oldal kiválasztása

POLEMIKA IN OGORČENJE: TOLE OBLJUBLJAJO ZVEZDNIKI ZA KONEC VIKENDA

Opozicija Venera-Jupiter in Mars-Luna lahko marsikoga prestrašita.

OVEN
Ta vikend bo tobogan. Skozi vas gredo skoraj vsa čustva: navdušenje, jeza, spokojnost, zaskrbljenost itd. Pazite, da nobenemu od njih ne daste preveč prostora! Prizadevajte si, da bi se počutili dobro v svoji koži! Naj bosta ta dva dneva o tem! je zapisal Astronet.

BIK
Sobotna dvojna planetarna opozicija je nevarna za vašo denarnico. Dobro bi bilo, če ne bi ničesar kupili. Kasneje ti bo žal. Nedelja bo v vseh pogledih precej bolj uravnotežen dan. Našli boste notranji in zunanji mir.

 

DVOJČKA
Nenavadno je, da boste v soboto imeli opravka z veliko žaljivimi ljudmi. Opozicija Mars-Luna kaže na oster prepir. Imate Mars. Torej ste bolj ostri, temperamentnejši. Če se boste rešili brez boja, boste v nedeljo ponosni nase …

RAK
Opozicija Venera-Jupiter v soboto zvečer bo pustila pečat na vašem celotnem vikendu. Ne prenesete, ko se vaši bližnji prepirajo. Ampak to moraš prenašati in jim dovoliti, da najdejo rešitev, saj bo to prava rešitev in rešitev. Tega ne bi smel narediti…

LEV
Tudi ta vikend ne bo minil brez napetosti. Nekdo vas nenehno provocira in preizkuša meje vaše tolerance do miru. Povejte mu, da če ga je iskal, ga je našel! Ni ti treba vsega potrpeti. Še posebej ne nespoštovanja, laži ali izdaje.

DEVICA
Merkur v devici se v nedeljo končno premakne naprej. Polepšal vam bo ves vikend, hkrati pa se boste počutili, kot da se je čas ustavil. Ob spremembi smeri dobijo planeti stacionarni marker. Seveda nikoli ne mirujejo, to je le začasen občutek. Toda bistvo za vas je, da ste srečni!

TEHTNICA
Sobotna opozicija Venera-Jupiter je popoln izgovor za čemernost. Vprašanje je, ali vam bo zaradi tega bolje. Če ugotovite, da ni, potem nehajte! Dvignite se nad neprijetno situacijo! Ohranite mir in smisel za humor!

ŠKORPIJON
Tudi občutljivo razpoloženje vam ne uide, lahko pa se kaže tudi v intimnem, nostalgičnem razpoloženju. Izkoristite to energijo in jo uporabite za nekaj dobrega! Lahko preživite prijetne ure s svojo družino. Že tolikokrat ste se zaobljubili, da se boste pravočasno začeli pripravljati na ob koncu leta počitnice, da se vam ne mudi. Ta vikend lahko začnete načrtovati. In glede na planete bi lahko dali na stran manjši znesek.

STRELEC
V soboto boste preobčutljivi. Ne poznate sebe: ne razumete, zakaj vas moti, če se nekdo z vami obnaša ali govori neprijetno. Morda je njegova oseba pomembnejša, kot ste mislili. To je lahko odlično spoznanje za vas in za oba.

KOZOROG
Nedelja bo zagotovo vaš dan. Sprašujete se, zakaj v soboto vsi tekajo naokoli kot „zastrupljene miši”. Ne kopirajte jih! Naredite vse v svojem tempu! In bodite veseli, da bo v nedeljo Merkur končno šel naprej!

ilustracija
Fotó: pixabay.com

VODNAR
Sobotna opozicija Venera-Jupiter nakazuje nevarnost nesreč. Vozite zelo previdno in počasi! Tako boste imeli več časa za odziv. Tudi za drugo neumno vedenje. Nujni sta tudi budnost in prisotnost. To v teoriji dobro veš. Kaj pa praksa?

RIBI
Nikoli se ne zapletajte v družinski spor, ki se ne nanaša na vas! Ni vam treba igrati mirovnega sodnika. To sploh ni priljubljena vloga. Verjemite, da bodo vpleteni našli najboljšo rešitev! Nalog imate dovolj. Tudi za vikend…