Oldal kiválasztása

POGREŠANO UČITELJICO NAŠLI MRTVO: ZA SEBO JE PUSTILA 6 MESEČNO HČERKO

Preden se je rodila njena hčerka, ki mora zdaj odraščati brez matere, je sodelovala v treh programih s steklenicami vode.

Najsrečnejša ženska na svetu je bila Abi Fisher, ki je po treh neuspelih IVF rodila zdravo deklico. Toda pravljico je končal njen mož: učiteljico je surovo umoril in njeno truplo vrgel v gozd.

30 letni Matthew Fisher je v njunem domu pretepel in zadavil svojo 29-letno ženo le šest mesecev po tem, ko je rodila njuno hčerko. Moški je policiji povedal, da ko se je zbudil, ga ni bilo nikjer. Dodal je še, da je bila ženska noč prej vznemirjena, ker se je morala vrniti k učiteljskemu poklicu. Moški je na Facebooku celo objavil, da išče svojo ženo in jo prosil, naj mu da vitalni znak.

Policisti pa so ugotovili, da se je moški od hiše odpeljal z avtomobilom, ko naj bi spal. Takrat je Matthew rekel, da se je Abi skotalila po stopnicah in je samo preverjal, kaj se ji je zgodilo. Potem, ko jo je Abi vprašal, ali ga želi zapustiti, jo je zadavil z majico. Abino truplo v njenem spodnjem perilu so našli v podrastju blizu Brierleyja v Južnem Yorku, več kot 12 milj od njunega doma v Castlefordu v West Yorksu.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Vendar pa je mrliški oglednik razkril, da so poškodbe na Abinem telesu nastale zaradi pretepa, ne zaradi padca po stopnicah. Na njenem telefonu so našli zgodovino iskanja, na primer “zakaj me mož sovraži?” ali “ali je zakonsko svetovanje na voljo v bolnišnicah?”

Na sodišču bi se Abini starši lahko soočili z možem morilcem svoje hčerke.

“Ljubili smo te kot svojega sina in lagal si nam v obraz. Rekel sem, da upam, da ima Abi samo poporodno depresijo, ker jo je mogoče zdraviti. Sedel si poleg mene in poslušal, saj si vedel, da si ubil mojo deklico in njeno truplo odvlekel v grm. Na stotine policistov je iskalo Abija, učitelji na njegovi šoli pa so iskali polja z lučmi mobilnih telefonov. Vsi so ga obupano iskali, medtem ko ste vedeli, da je že mrtev. To si nam naredil, ubil si našega malega. Ljubil je življenje in tudi tebe je imel rad. Vsak dan se počutim krivo, ker ga nisem mogla zaščititi. Ubil si mojo deklico. Njegova smrt je neizmerno spremenila naša življenja. Tako zelo pogrešam svojo hčerko, da je nadrealistično. Počutim se, kot da se to ne dogaja. To so slabe sanje. Vse vrste stvari me spominjajo nanj. Ne morem preživeti niti enega dneva, ne da bi jokala zaradi njega” – je na sodišču povedala Abiina mama.

Matthew Fisher je bil na koncu obsojen na 15 let zapora.