Oldal kiválasztása

"POČIVAJ V MIRU, ANGELČEK" - POVOZIJO 9-LETNO DEKLICO

"POČIVAJ V MIRU, ANGELČEK" - POVOZIJO 9-LETNO DEKLICO

Devetletna Naomi Ferrans se je peljala s kolesom, ko je skozi New Cumnock v Ayrshiru zapeljal traktor s prikolico in jo ubil. Reševalci so pohiteli na kraj dogodka, vendar otroka niso mogli rešiti, saj so ga na kraju dogodka razglasili za mrtvega.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Dekličina teta Laura Ferrans je na družbenih omrežjih objavila fotografijo. Prijateljica, ki ji je zlomilo srce, je komentirala: ”Zlomljeno mi je srce, popolnoma mi je zlomljeno srce. Naomi je bila izjemna, to ve vsak, ki jo je poznal, vsak, ki je poznal njeno predrzno osebnost, kjerkoli je bila, je ljudem narisala nasmeh na obraz. Počivaj v miru, angelček.”

Lastnik trgovine v New Cumnocku je dejal: „Nad New Cumnockom je temen oblak. Zaradi tega, kar se je zgodilo, sem celo razmišljal, da ne bi odprl. Ljudje se sprehajajo naokoli kot omamljeni.”

Sosed je dodal: “Tragično, popolnoma tragično. Vsi so poznali Naomi in njen predrzni nasmeh. Ne moremo verjeti, da je odšla.”

Naomi je igrala za dekliški nogometni klub Cumnock Juniors, ki je po tragediji odpovedal vse treninge.

Deklica je bila v petem razredu šole v nekdanjem rudarskem mestu. Šola trenutno sodeluje s svetom East Ayrshire, da bi zagotovila podporo otrokom in osebju. Linda McAulay Griffiths, vodja podpornih služb, je povedala: “V tem oddelku so se odločili, da bodo v tem letu pomagali tudi drugim. Tesno sodelujemo s šolo in skupaj bomo storili vse, kar je v naši moči, da bi prizadetim pomagali in jih podprli v prihodnjih dneh.” Baptistična cerkev v New Cumnocku je medtem na spletu objavila naslednje sporočilo. Naše molitve so z družino.”