Oldal kiválasztása

Pela je tablete za spanje, medtem ko je njena grozljivka nastopala s svojimi 3 majhnimi otroki

Družinskim članom je povedal, da je pravkar položil otroke.

V ponedeljek zvečer je 22-letnica končala zaporedno z vsemi tremi svojimi majhnimi otroki. Ko jih je zadavil, je umrlim dojenčkom zapel uspavalno tableto, pri čemer je ignoriral majhne hudournike, ki so se poskušali boriti za svoje življenje.

Rachel Henry, ki živi v Phoenixu v Arizoni, je prvič postavila roko na usta in nos enoletne hčerke, da ne bi dihala. Deklica se je skušala braniti, brez uspeha. Medtem je njegov triletni brat zavpil, naj ne! Mati je nato začela loviti dečka v stanovanju, ki ga je končno dohitel, ko sta se njegova dva sorodnika vrnila domov. Otroci so mu rekli, naj položi otroke – potem je šel gor, kjer je končal s fantom in nato še z najmlajšo sedemmesečno hčerko. Nato je Henry otroke postavil, kot da spijo.

Enega od sorodnikov so oblasti obvestile -poroča Daily Mail.

Fotó: pixabay.com

22 letna ženska naj bi umor prijavila oblastem, vendar svojega dejanja ni opravičila. Toda eden od sorodnikov je policiji povedal, da je bila ženska že nekaj časa odvisnica od metamfetamina in to je verjetno pripeljalo do tragedije. Zaradi tega naj bi svoje otroke za krajše obdobje odvzeli.