Oldal kiválasztása

"PAZI NA SVOJE ČUDOVITE DOJENČKE Z NEBA!" - DRUŽINA DOŽIVELA GROZLJIVA NESREČA, MATI NI PREŽIVELA

Dva majhna otroka morata odraščati brez matere.

32 letna Helen Moynihan je umrla v ponedeljek, ko je njen avto trčil v drug avto v Limericku malo po 16. uri. Odpeljali so ga v univerzitetno bolnišnico Limerick, kjer so ga kasneje razglasili za mrtvega in mu niso mogli rešiti življenja.

Irish Mirror poroča, da je bila družina na poti domov z otroške zabave za noč čarovnic, ko so se ponesrečili. V avtu je poleg Helen na sedežu tašče sedel njen partner Seanie King, zadaj pa njuna majhna otroka, 7- in 14-mesečna dojenčka. Očeta in oba otroka so odpeljali v bolnišnico, njune poškodbe naj bi bile neogrožene. Voznik drugega avtomobila, 20-letni moški, je bil lažje poškodovan.

Domačini so bili vsi šokirani ob novici o tragediji, mnogi so Heleno poznali, saj je bila prijazna in je pomagala vsakomur, kar je lahko. Prijatelji so se oglasili tudi na družbenih omrežjih, da bi izrazili svojo bolečino in izrazili sožalje Helenini družini.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

“Bila je prijazna, živahna ženska z zlatim srcem. Srce se mi trga! Moje misli so z družino v tem žalostnem času” – je dejal eden od ženskih prijateljev.

“Ni besed za to strašno tragedijo. Dva dojenčka sta ostala brez matere. Helen Moynihan, ohrani svoj čudovit nasmeh, ki si ga vedno imela, in pazi na Seanie in svoje čudovite dojenčke od zgoraj. Počivaj v miru! Zelo te bom pogrešal” – je srce parajoče vrstice zapisal drug dober prijatelj.

Znano je, da je bilo v zadnjih letih na prizorišču tragedije veliko nesreč, zdaj pa zahtevajo varnostne ukrepe. Policija zadevo preiskuje.