Oldal kiválasztása
News

Ogromen preobrat za izgubljeni malajski stroj, bi se lahko zgodilo

Eden najbolj izkušenih piscev, ki naj bi bil pilot, je dal presenetljive izjave.
Tragedija malezijskega letalskega prevoznika, ki je marca 2014 postala meglena, že več kot pet let ohranja javnost v strahu. O okoliščinah primera in o tem, kje je stroj, so bile predmet številnih ugibanj in govoric. Nekateri pravijo, da je bil stroj namerno ugrabljen, drugi pa menijo, da je šlo za nesrečo.

Sylvia Wrigley, ki je pisateljica in izkušena pilotka, je za Daily Star povedala, da bi se lahko v nasprotju s tem, kar je bilo doslej, z letalom zgodilo nekaj drugega.

„Kot zelo težka sestavljanka. Robove sestavljanke smo že našli, žal pa manjka središče. Mislim, da niso ugrabili letala, niti pilot ni storil samomora. Iz neznanega razloga se je odločil obrniti nazaj s sopotnikom. Prepričan sem, da je bila s strojem še kakšna tehnična težava”

-Sylvia Wrigley je za ta portal povedala, da je po njenem osebnem mnenju lahko nekaj nepričakovanega povzročilo tragedijo.

Avtorica se že dolgo ukvarja s skrivnostnim izginotjem malajskega stroja, a kljub temu ne izključuje možnosti, da nikoli ne bodo našli odgovora.

Vir slike: Ilustracija – pixabay.com