Oldal kiválasztása

Novica o novorojenčku, 61-letni znani igralec bo šestič postal očka

Družina Baldwin se bo povečala, igralec bo imel že šest otrok.

61-letni Alec Baldwin bo ponovno postal oče. Veselo novico je sporočila njegova žena, Hilaria Baldwin, s fotografijo nosečniškega trebuha. Nekdanja učiteljica joge je na Instagramu objavila sporočilo, ki nedvomno namiguje na to, da je na poti šesti Baldwinov potomec.

Igralec že ima eno odraslo hčer, 23-letno Ireland, ki se je rodila v zakonu s Kim Basinger. Ko se je leta 2012 poročil s sedanjo ženo, je bil navdušen, da si Hilaria želi velike družine, tako so se po vrsti rojevali otroci: Carmen je njun najstarejši skupni otrok, ki je stara šest let, Rafael ima štiri leta, Leonardo tri, Romeo pa je pred kratkim praznoval prvi rojstni dan.

Nekaj mesecev po rojstvu Romea sta ponovno poskušala s projektom zanositve, a je Hilarija na žalost v prvem trimesečju izgubila otroka. Pol leta po tragediji ji je ponovno uspelo zanositi. Ponosna mamica je na Instagramu delila celo srčni utrip malčka.

Fotó: pixabay.com

„Sem še v zelo rani fazi, a moram povedati, da se v meni razvija novo bitjece. Njegov srčni utrip me naredi tako srečno – zlasti po tragediji, ki se je zgodila spomladi. Z vami smo želeli deliti veselo novico, saj smo zelo navdušeni in pred svetom ne želimo skrivati, da sem v veselem pričakovanju. Prvi meseci so zaradi utrujenosti in slabosti zmeraj naporni, zato se ne želim pretvarjati, da je vse v najlepšem redu,” – je zapisala v sporočilu.

Kasneje je dodala še sebek v ogledalu, na katerem je že viden zaobljeni trebuh: „Ko si rodila že toliko otrok, izgledaš po šestih minutah nosečnosti kot bi bila noseča že šest mesecev …” – se je pošalila pod fotografijo.