Oldal kiválasztása

Neverjetno, oče prikriva otrokom, da jim je umrla mati

Moški otrokom ni prepričal, da bo mati nekoč vrni domov, a ni povedal resnice.

Petletna Cheryl Hardy je januarja 2018 nenadoma izgubila življenje doma. Njegova ožaloščena partnerica skupnim otrokom ni mogla povedati, da jim je umrla mati.

„Vem, da se sliši čudno in mnogi ljudje bodo to obsodili, vendar moji otroci že več kot leto in pol niso vedeli, da je umrla njihova mati. Mislim, da zdaj ni pravilno, da jim to povem, saj so tako majhni, ni čas” – je pojasnil Zack, ki po smrti partnerja počne vse sam doma. Naučil se je tudi, kako obrezati hčerke za lase ali narediti večerjo iz videov na internetu.

Njenih pet otrok, Rhiannah 11, Amirah 10, Kameel 9, Kesaar 7 in Layla 5, pogosto pogrešajo mamo. Zack nato odgovori le, da je na boljšem mestu. Rekel je, da jih ni nikoli prepričal, da bo mati nekoč odšla domov, vendar jim ni rekel, da ne bo.

Fotó: pixabay.com

“Ne morem jih poškodovati, nočem zlomiti njihovega malega srca. Prej ali slej bodo to izvedeli. Samo čakam na pravi čas” – je dejal oče.

Cheryl Hardy je imela že prej zdravstvene težave, vendar niso bile preveč resne. Vendar pa je januarja 2018 nenadoma zbolel doma in propadel. Našla jih je njihova starejša hči Rhiannah, ki je Zacku takoj povedala, da je v težavah. Moški je zaman pohitel domov in poklical rešilko za žensko, ki ni mogla rešiti življenja 31 letne matere. Obdukcija je pokazala, da se je v Hardyjevih pljučih nastal krvni strdek, zaradi česar je mati nenadoma umrla – je zapisal Bors.