Oldal kiválasztása

NE BI VERJELI, KAJ VSE SO USPELI SPRAVITI IZ DRUŽINSKE GARAŽE

Zdi se, da je brezsrčni ropar pometel z vsem.

z Woodbanka v Angliji prihajajo osupljive novice. Brezsrčni tatovi so iz družinske garaže skupaj s številnimi drugimi predmeti ukradli pepel ljubljenega dedka, ki je umrl pred nekaj tedni. Zlorabo garaže trenutno preiskujejo, saj so se svojci želeli pokloniti pokojnemu družinskemu članu in njegove posmrtne ostanke raztrositi na kraju, ki jim je všeč.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Policija je sprožila preiskavo, potem ko so iz garaže pokojnega Nigela Hilla ukradli njegov pepel. Njegova hčerka Sarah Nigel je policijo obvestila, da so njihova garažna vrata po nesreči ostala odprta in da je eden ali več neznanih storilcev iz shrambe ukradlo najrazličnejšo elektronsko opremo ter škatlo, v kateri je bil dedkov pepel v urni.

Urna je bila še nekaj dni po upepelitvi v lasti družine, saj so želeli posmrtne ostanke skupaj raztrositi na moževem nekdanjem delovnem mestu. Nigel je imel rad svoje delo v kriketnem klubu in vsi so ga imeli radi. Lokalna policija je storilcem poslala javno sporočilo:

Takšno vedenje je popolnoma nesprejemljivo. Trudili se bomo izslediti storilce in poiskati družinski pepel, ki so ga ugrabili. Predstavljajte si, kako razburjena je morala biti družina, ko so vdrli v njihov dom in odnesli očetov pepel.
– Policija je po navedbah časopisa Mirror dejala.