Oldal kiválasztása

Na smrt pijani zdravnik sprejemal paciente, ni razumel niti tega, kar mu govorijo

Tako opit je bil, da ni bil sposoben opravljati svojega dela.

Radiolog v mestu Miass, upravnem središču Čeljabinske oblasti v Rusiji, se je tako opil, da ni bil sposoben opravljati svojega dela, kar je vidno tudi s posnetka.

Bolnica Olga Saveljeva je telefonirala v bolnišnico številka tri, da se pozanima, ali se ji splača z drugega konca mesta odpraviti po rentgenske posnetke s prejšnjega dne in ali jo lahko sprejmejo.

Odgovorili so ji, da jo izvidi čakajo, zato se je odpravila. Bolnica je uro in pol čakala v čakalnici, ko pa je vstopila v ordinacijo, jo je pričakal nenavaden prizor.

Na posnetku besna ženska divje ošteva in zmerja ter tika vidno zelo alkoholiziranega zdravnika; med drugim je bilo izrečeno tudi, da je datum že osmič povedal, a se administrativni postopek kar ne premakne z mrtve točke. Moški je večkrat zanikal, da ni zaužil alkohol.

Fotó: pixabay.com

Na podlagi posnetka so sprožili preiskavo. Zdravnika Alekseja Anatoljeviča so odpustili, kljub temu da mu je več bolnikov stopilo v bran, češ da je govora o odličnem strokovnjaku, ki je pripravljen pomagati, a se je moral spopasti s težkimi problemi, da se je v takem stanju pojavil na delovnem mestu.