Oldal kiválasztása

NA OGLASNI DESKI SO SE PONUDILI MODELU ONLYFANS, VENDAR JE BILO TREBA OPOZORITI, DA

To je bil nenavaden predlog za bombnik.

OnlyFans je resnično razdiralen pojav: čeprav je to plačljivo družabno omrežje prvotno ponujalo najrazličnejše storitve, je doživelo veliko preobrazbo proizvajalcev vsebin in uporabnikov, da ne omenjamo asociacij, ki so se s spletnim mestom povezale, večinoma pod Covidom. Danes ob besedi OnlyFans vsi pomislijo na vsebine, primerne za določeno starost – in to ne brez razloga. Tudi v naši majhni državi ga vse več ljudi vidi kot priložnost, ne le med tistimi, ki se želijo uveljaviti ali zaslužiti, temveč tudi med ljudmi, ki so že dobro znani: pomislimo samo na eno najbolj znanih ustvarjalk vsebin na Madžarskem, nekdanjo Aniko Molnár, ki od strani zelo dobro zasluži. No, po tem dolgem uvodu preidimo k glavni junakinji naše zgodbe, 22-letni Brazilki Kerolay Chaves, ki na spletnem mestu prav tako zasluži s striptizom in je ena redkih ljudi, ki od tega živi.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Ta teden je Kerolay izkusila, kakšno moč ima nad moškimi: eden od njenih oboževalcev jo je prijel za roko in jo zaprosil za roko, in to kar na lepem! Uporabil je oglasno desko, da bi moškemu svojega srca poslal sporočilo. Žal je imel oboževalec, naj je bila ponudba še tako drzna, en resen pogoj, in sicer da se njegova izbranka ne bo več slekla – razen v spalnici.

Pridite k meni in zapustite OnlyFans!
– je pisalo na vabilu.

“Imam dokaz, da imam največje oboževalce” – je dejala lepotica, ki je morala zavrniti predlog romantičnega neznanca, saj ni nameravala zapustiti svoje najljubše skupnosti.