Oldal kiválasztása

Moški, ki posili 9-letno deklico, je bil obsojen na pet let in pol zapora

Po besedah staršev deklica nikoli ne bo takšna, kot je bila pred napadom. Brutalen napad na nigerijskega migranta in uničenje življenja osnovnošolke sta povzročila pet in pol zapora.

Pred izdajo sodbe v Dessau v Nemčiji je bilo zaslišano naslednje. Dušo 9-letne deklice je silovit migrant razbil. Ni več tistega veselega, brez oblaka veselega otroka, ki je bil pred napadom. Od takrat, na določeno binkoštno nedeljo, se mladoletna žrtev spopada s tesnobo in strahom, pogosto si upa zapustiti stanovanje. Številni ljudje so slišali ta vprašanja, ki sprašujejo, kakšno kazen si zasluži moški, ki je deklico uničil celo življenje.

Sodnik se je na koncu odločil, da bo kršitelja obsodil na pet let in pol zapora.

Fotó: pixabay.com

Kot je poročal poročevalec, je 27 letni nigerijski migrant napadel majhnega študenta, ki se igra s svojim medvedkom, nedaleč od doma. Moški je deklici grozil z nožem, ki je bil med posilstvom v šoku. Policija je pozneje povedala, da so storilci, ki bežijo pred afriškimi migranti, opazili storilca in storilca ujeli, dokler uniforme niso prispele. Dokazi na kraju dogodka so jasno povedali, da je storilec nigerijski migrant in na sodišču ni mogel razložiti svojega sramotnega dejanja.

V nasprotnem primeru bi azil afriškim priseljencem potekel v tednu po napadu, zato bi ga verjetno poskušali deportirati. Vendar mu je zločin do danes pomagal ostati v Nemčiji, kjer bo verjetno moral prestajati svojo kazen.