Oldal kiválasztása

MLADA LUNA V STRELCU PRINAŠA SREČEN OBRAT TEM TREM ZNAMENJEM

Nova luna prihaja z ognjenimi energijami in ta tri horoskopska znamenja si zaslužijo ponovno načrtovanje z vero. Kocka je obrnjena v optimističnem, sproščenem in boemskem razpoloženju.

Mlada luna bo prišla v Strelca v sredo, 23. novembra ob 23.57. Do četrtka se lahko zbudite kot nekdo, ki je bil zamenjan, z energijo, dobro voljo in optimizmom. Sonce in Luna sta skupaj, a tudi Venera in Merkur bosta v tem znamenju. To je začetek ugodnejšega obdobja za vse, čeprav je retrogradni Mars v dvojčkih še vedno zadrževalna sila. Ne glede na to se življenje teh treh horoskopskih znamenj zelo posreči. Ste eden izmed njih?

Lev
Čakali ste tudi, da bo Sonce vstopilo v znamenje strelca – to se bo zgodilo v torek, 22., planeta pa bosta skupaj v sredo zvečer v času mlaja. To vas bo navdalo z neverjetnim navdihom in optimizmom, iskrili se boste, kar bo pritegnilo srečen obrat v vašem življenju. Velika pustolovščina se bo kmalu začela, ne želite še vedeti podrobnosti, kar pojdite na pot. Pustite, da se prepleteta vaša ustvarjalnost in zagnanost, zato je treba samo verjeti vase in vaši načrti se lahko uresničijo. Vaš čas je prišel, še pred prazniki boste jasno videli, kako in kam gre vaša prihodnost!

Strelec
Vaša želja po življenju se končno vrača, dovolj vam je številnih planetov v škorpijonu. Ob mlaju bodo štirje planeti tudi v Strelcu in vsi vas bodo podpirali. Ste otrok sreče, na partnerski in čustveni ravni vas sprememba preseneti. Lažji, a poganjani z ognjenimi energijami ste končno lahko spet svoj boem, ki se igra in veseli. Ljubezen vas lahko tudi najde, a če ne živite sami, se lahko odnos z ljubljeno osebo uredi. Prišel je čas za to. Dolgo časa je minilo, odkar sta se pogovarjala. Čakajo vas pustolovski dnevi in vikendi, nadaljevanje pa je odvisno od vas!

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Ribi
Energija nove lune vam prinaša nov začetek, vaša kariera in delo obetata veliko vznemirjenja in drznih nalog. Končno! Morda se vam je zdelo, da ste na stranskem tiru, da ste deležni premalo pozornosti, zdaj pa luna končno kaže pot. Karkoli lahko uresničite in za to celo dobite sredstva. Prav tako je v redu, če pogumno prosite za povišico, jo boste dobili, brez dvoma. Pravilno upravljajte s svojimi čustvi, bodite hvaležni za to, kar se vam dogaja.