Oldal kiválasztása

MEGHAN UMRE PADLA, NI DIANINA VZORNICA, TEMVEČ NJENA ŠKANDALOZNA PREDHODNICA

Doslej je bilo med Meghan in Wallis mogoče odkriti veliko podobnosti, zdaj pa je ujemanja še več.

Dejstvo, da se zgodovina ponavlja in da je tudi moda v večnem krogu, ni nič novega. A dejstvo, da sta bili v zgodovini britanske kraljeve družine z razliko nekaj desetletij tudi dve Američanki, ki sta želeli zrušiti celotno monarhijo, in da se ti dve dami oblačita skoraj enako, ni več naključje. . Vsaj marsikdo verjame, da medtem ko Meghan Markle povsod govori, da je njen največji navdih njena uspešna tašča Diana, je Wallis Simpson pravzaprav tista, ki jo občuduje.

Za tiste, ki je ne poznajo, je Wallis tista večkrat ločenka, zaradi katere je leta 1936 VIII. Eduard je abdiciral, kar je v Angliji povzročilo neverjeten škandal. Seveda je za nazaj mogoče reči, da je Britancem šlo dobro, saj je mlajši brat, ki je nasledil krono, VI. George ni bil slab vladar, a njegov naslednik II. Elizabeta je postala ena največjih v zgodovini.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

V času Megxita so mnogi videli ponavljanje zgodovine pri Meghan, saj je na enak način kot Wallis potegnila enega od članov britanske kraljeve družine, od takrat pa v Ameriki jamrajo, da sta Wallis in vojvoda iz Windsorja. In zdaj so že nekaj časa milijonarji, ki Meghan ne marajo tako zelo, našli na desetine dokazov, da nekdanja igralka ne kopira Simpsona le v svojih dejanjih, ampak tudi v oblačilih.