Oldal kiválasztása

Meghan Markle bi bila lahko vplivnejša vodja od kraljice

Meghan Markle bi imela precej dobre možnosti, da bi čez nekaj let postala predsednica ZDA. Ameriški strokovnjak je za britansko radijsko oddajo povedal, da lahko ženo princa Harryja podpirata Obama in Oprah Winfrey.

Mark Borkowsky, cenjeni strokovnjak v industriji, je v britanskem radijskem intervjuju govoril, da bi Meghan Markle, ki se je pred kratkim preselila v Kanado, lahko kandidirala za predsedstvo Združenih držav čez 15-20 let. Nekdanja igralka Meghan je bila znana po vsem svetu, ko se je poročila z vnukom britanske kraljice, princem Harryjem. Vendar je par v začetku letošnjega leta napovedal, da se bosta razšla s kraljevo družino in se preselila v tujino, da bi tam začela novo življenje.

Fotó: pixabay.com

Toda Borkowsky verjame, da bi par ostal v Kanadi le toliko časa, dokler bo Donald Trump predsednik ZDA, nato pa se bodo lahko nastanili v velikem ameriškem mestu. Če bi se Meghan res odločila, da bo sama izzivala za predsedniški naslov, bi to skoraj zagotovo storila na demokratičen način. In Borowsky je prepričan, da bi Oprah Winfrey, ki ima milijonske oboževalce, in Obama podprl Meghanin odhod. Princeski par je imel neomejene možnosti:

Kraljici o svojih načrtih ni treba poročati, niti ne potrebujejo njenega dovoljenja za resne odločitve.

Mimogrede, mednarodni tisk je občasno vse več divjih kandidatov označil za bodoče ameriške predsedniške kandidate. Sama Oprah Winfrey je bila že omenjena, a po mnenju mnogih bo ameriški raper Kanye West morda leta 2024 nominiran.