Oldal kiválasztása
News

MEGHAN JE NORELA: "NE MOREM VERJETI, DA ZA TO NE DOBIM DENARJA"

Meghan ni razumela, da za njeno vlogo v kraljevi družini ni dodatnega denarja.

Meghan Markle naj bi se leta 2018 pritožila, da ji niso plačali za sprehode naokoli med njenim vojvodskim obiskom v Avstraliji leta 2018, trdi nova knjiga. Vojvoda in vojvodinja Susseška sta na svoji prvi kraljevi turneji preživela 16 dni v Avstraliji, na Fidžiju, Tongi in Novi Zelandiji. Par je bil priljubljen med turnejo, saj so se množice zbirale, da bi ju opazovale, ko sta potovala po državah.

Knjiga, ki jo je napisala kraljeva dopisnica The Timesa Valentine Low, trdi, da je Meghan, ki se je maja 2018 poročila s Harryjem, “uživala v pozornosti”, ki jo je prejela, vendar ni razumela pomena kraljevih sprehodov. Meghanin pristop k obiskom je bil precej bolj neformalen, kot so vajeni člani kraljeve družine, zato si avstralska javnost ni mogla pomagati, da je ne bi pohvalila.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Čeprav je bila Meghan utelešenje dobrote v javnosti, jo je več zaposlenih slišalo, ko je rekla: “Ne morem verjeti, da za to nisem plačana.” Zviška je gledal na navijače, ki so jih čakali. Ko je videla oboževalce, ki čakajo pred sydneyjsko opero, je Meghan povedala ekipi:

“Kaj delajo tukaj? To so bedaki.”