Oldal kiválasztása

MED VADBO UMRL 12 LETNIK, KI SE ZADUŠIL V BAZENU

Starši niti v najhujših morah niso pomislili, da se njihov otrok ne bo vrnil domov.

12 letnega dečka so starši brez zadržkov izpustili na tridnevne duhovne vaje pri njihovi cerkveni skupnosti. Toda nikoli več niso mogli videti ali držati svojega ljubljenega otroka.

Mlade je Westminstrska prezbiterijanska cerkev odpeljala v kamp v okrožju York. Malček in njegovi spremljevalci so se kopali v bazenu med 3. in 6. uro, potem ko so ga očistili cerkveni organizatorji. Medtem so odrasli prešli na svoj naslednji program.

Tabornik je prav tako videl Khaija, kako hodi po makadamski poti blizu vhoda v kamp, vendar se potem ni več slišal zanj. Drugi so rekli, da so jo opazili pogrešano okoli 19. ure, ko so se zbrali na večerji.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Cerkveni organizatorji naj bi preiskali bazen, potem ko je Khai izginil, vendar ga tam niso našli. Vendar je osebje taborišča naslednji dan ob zori odkrilo Khaijevo truplo v vodi.

Glede na to, kar se je zgodilo, so bili vsi taborniški sestanki za konec tedna odpovedani in celotna skupina je odpotovala domov. Mladostnikovo truplo bodo podvrgli obdukciji, da bi pridobili natančnejše podatke o okoliščinah njegove smrti – je izvedel Crime Online.