Oldal kiválasztása

MATI DVEH OTOKOV JE S SVOJO SMRTJO REŠILA TRI ŽIVLJENJA

Druge je vedno postavljal pred sebe, a si preprosto ni mogel pomagati. Zdrava in zdrava mati je umrla brez anamneze.

Strašna izguba za družino. V restavraciji sta praznovala 53. rojstni dan zlatosrčne mamice in se nato vrnila domov. Joanne Barker je šla spat in se ni več zbudila.

 

Njegovi bližnji so tisti večer opazili, da je nekaj narobe, zato so poklicali rešilca. V bolnišnico so odpeljali mamo dveh otrok, ki ji življenja žal niso mogli rešiti niti zdravniki. Njena družina je bila popolnoma uničena zaradi nepričakovane tragedije, saj je bila Joanne fit in zdrava. Psa je sprehajal trikrat na dan, ni jemal nobenih zdravil, bil je celo registriran darovalec organov.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Po mnenju zdravnikov je umrl zaradi možganske anevrizme. Njena družina pa se ne more sprijazniti s tem, kar se je zgodilo, saj niso opazili znakov, da bi se Joanna slabo počutila. Njena družina se je matere dveh otrok spomnila s srce parajočimi besedami – preberite na strani Mirror.

„Vse druge je postavil pred sebe in imel je zlato srce, na njegovem pogrebu pa smo zbirali donacije za MIND, ker je poskušal pomagati veliko ljudem z duševnimi boleznimi, naredil je veliko zanje” – je povedala njegova družina.

Joannino srce je dobila ženska v svojih 60-ih, ki je potrebovala nujno presaditev, medtem ko so njene ledvice prejela dva moška v svojih 30-ih, kar je skupaj rešilo tri življenja.

Uničena družina matere zdaj želi opozoriti na nevarnost anevrizme in vse poziva, naj obiščejo zdravnika, če opazijo znake.

Simptomi anevrizme
Glavobol, ki ne izgine s protibolečinskimi tabletami, je lahko simptom možganske anevrizme. Iz tega razloga, če ima nekdo neobičajno močan glavobol, je morda vredno raziskati v tej smeri, da izključimo to možnost. Če je anevrizma v prsnem košu, na aorti, so lahko znaki srčnega infarkta, vključno s hudimi bolečinami v prsnem košu.