Oldal kiválasztása

MAMICA DOŽELELA ŠOK, TO JE NAŠLA V PLENIČKI SVOJEGA DOJENČKA

Ženska je takoj prihitela na pomoč.

Mama, ki je nekega dne želela svojemu otroku zamenjati plenico, je doživela pravi šok. Sarah Regan se niti sanjalo ni, da bo plenica njenega 9-mesečnega dojenčka polna krvi.

Mama se je zelo prestrašila, da je z Birdie nekaj hudo narobe, zato je takoj odhitela na urgenco. Izkazalo se je, da velikega problema ni: deklici so diagnosticirali prezgodnjo puberteto. Zdravniki so Sarah povedali, da je to redko stanje, ko se otrokovo telo začne prezgodaj razvijati.
Birdie je dobila menstruacijo, preden se je naučila hoditi ali govoriti.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Nekega jutra sem se zbudila kot ponavadi in malčku pogledala plenico. Bilo je polno krvi, ne samo malo, bilo je močno krvavenje. Strašno me je skrbelo, takoj sem jo odpeljala k zdravnikom
– je mati podoživljala, kar se je zgodilo.

“Po izključitvi vseh drugih vzrokov je bil opravljen pregled kosti in ugotovljeno je bilo, da so njegove kosti napredovale za njegovo starost. Diagnosticirali so mu prezgodnjo puberteto. Krvavitev, ki sem jo videl, je bila njena prva menstruacija, čeprav je bila neverjetna. Težko je reči, ali ima druge simptome, kot so nihanje razpoloženja ali bolečine, ker je tako majhna. Nima sramnih dlak ali povečanih dojk, kar se lahko pojavi pri nekaterih otrocih s to boleznijo” – je dodala ženska.

(VIA)