Oldal kiválasztása

Kakšno srečo boste imeli v letu 2022? Izdaja srečni horoskop!

Leta 2022 bo vladal planet velike sreče Jupiter. In to pomeni srečne zavoje za vsako znamenje zodiaka. Kaj vas čaka po horoskopu sreče?

Oven: Horoskop sreče obljublja prihodke
Sredi januarja bo prevladujoči planet karte Ovna, Mars, vstopil v znamenje Strelca, kar bo prineslo pozitiven preobrat na materialnem področju. Okoli 13. aprila bo pri študiju pomagal tranzit Jupitra. Vendar pa morate biti pozorni na svoj odnos in svoje zdravje, predvsem na želodec. Če pa po drugi strani pazite na partnerja in se zdravo prehranjujete, vam horoskop sreče obeta, da bo tudi na tem področju vse v redu.

Bik: Vso srečo na večini področij življenja
Januarski tranzit Marsa vam bo prinesel srečo na večini področij življenja. Vaša kariera začenja cveteti in to se bo pokazalo na vašem bančnem računu – v aprilu lahko pričakujete še posebej velike prihodke. Potem bo do avgusta pot na tem območju malce zagrenjena, a po horoskopu sreče boste lahko okrog oktobra spet zapravili, kar želite. Prav tako lahko zgradite dober odnos s svojimi šefi. November in december bosta ugodna za družine.

Dvojčki: leto 2022 bo leto priložnosti in izzivov
Tudi horoskop sreče obljublja velike priložnosti in izzive tistim z Dvojčkom. Predvsem začetek leta bo stresen, posebna pozornost bo namenjena financam in prehladom. V aprilu pa lahko študentje pričakujejo dobro obdobje za dosego svojih ciljev. Obdobje od maja do avgusta bo prineslo uspehe pri delu, kar bo seveda vplivalo tudi na finančno področje.

Rak: Vaša samozavest raste
V življenju tistih, ki so se rodili z rakom, se lahko pojavijo težave v začetku leta, a sredi januarja se bo njihova samozavest dramatično povečala, da jih bodo premagali – tudi če bo trajalo nekaj časa. Finance bodo še posebej posrečene med aprilom in avgustom, odprle se bodo nove zaposlitvene priložnosti. In junija in julija se bodo stvari v zasebnem življenju rojenih z rakom okrevale.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Lev: horoskop bogastva obljublja razkošje
V začetku leta bodo finance Levovih rojstev odlične, imeli bodo tudi denar za razkošje. Februarja naj bi bilo delo še posebej posrečeno. Vendar pa bodo med februarjem in aprilom druga področja življenja potrebovala malo budnosti in pozornosti, da se bomo lahko pravočasno odzvali na izzive. Odnos s šefom lahko izboljšate in to se lahko celo poplača v obliki napredovanja. Poleti postane harmonija v zakonu popolna. Med začetkom avgusta in oktobrom jih je znova pričakalo srečno obdobje na vseh področjih.

Devica: Dobite denar in težave vaše družine so rešene
Začetek leta finančno dobro poteka, a skrb za svoje zdravje ni škodljiva. April, junij in september so v tem pogledu manj uspešni meseci. Februarja in decembra pa lahko pričakujete srečen preobrat v študiju, marca pa vam bo denar po srečnem horoskopu spet udaril v pest. Med aprilom in sredino julija se lahko v družini pojavijo napetosti, a do oktobra-novembra se bodo te ena za drugo razrešile in vajin odnos bo tesnejši kot kdaj koli prej.

Tehtnica: Po horoskopu sreče se lahko samski pari in poročijo
Letošnje leto je dobro tudi za otroke Tehtnice tako glede telesnega in duševnega zdravja kot tudi njihove kariere. Morda boste imeli težave v družinskem življenju, še vedno pa se boste soočali z izzivi, če boste začeli lastno podjetje. Januar in marec pa sta še posebej finančno ugodna. Za študente bosta februarski in Jupitrov aprilski tranzit najboljši letni čas. Med majem in novembrom se vam lahko uresničijo načrti za odhod v tujino. April močno vpliva na vašo zasebnost, saj se samska Tehtnica celo poročila oktobra-novembra.

Škorpijon: Vzponi in padci bodo, a sčasoma bo vse v redu
Nepotrebni izdatki se obetajo do aprila, v karieri in družinskem življenju pa se lahko izmenjujejo vzponi in padci. Vendar pa se bodo vaše finance aprila dvignile in vaše zdravje bo v redu, čeprav bi vseeno morali skrbeti za stres. Od maja do septembra lahko pričakujete resen denar. V manjše spore s partnerjem se lahko zapletete konec aprila, med septembrom in novembrom pa se bo harmonija vzpostavila.

Strelec: prva polovica leta je denar, druga polovica je srečna v smislu zasebnosti
Leto 2022 bo prineslo tudi finančne uspehe rojstvom Strelca, še posebej v začetku leta. Prvi semester je tudi pravi čas za nadaljevanje študija. Stres lahko privede do prepirov v tej prvi fazi leta, morda boste želeli dvakrat premisliti, kaj govorite. Junija in julija pa bo vaš zakon poln ugodnosti, tako da lahko v drugi polovici leta uživate v zasebnosti.

Kozorog: harmonija bo popolna od aprila
Za rojene Kozoroge bo obdobje od septembra do konca leta na finančnem področju zelo posrečeno. V začetku leta se lahko počutite malce osamljene, takrat bodite previdni, da se ne zapletate v drobne družinske prepire. Aprila pa gredo vaši zakonski in družinski odnosi v posebno dobro smer. in do avgusta bo vse popolnoma harmonično. Tudi konec leta boste preživeli v popolni harmoniji.

Vodnar: horoskop sreče obljublja zaroko za april
Na področju financ lahko diplomante Vodnarja pričakujejo tudi srečen razvoj dogodkov. Srečni horoskop obljublja, da bo v januarju in marcu odlična priložnost za povečanje zaslužka. Vendar pa dvakrat premislite o svojih odločitvah v aprilu. Tudi v januarju in februarju lahko stres povzroča težave. Januarja vam bo tudi kariera dobro šla, vendar boste morda imeli težave s šefom med septembrom in novembrom. Morda se boste v začetku leta sprli z zakoncem in taščo, a bodo takšne težave rešene od aprila dalje. Za tiste, ki še niso poročeni, lahko april prinese celo zaroko.

Ribi: vaš odnos bo obnovljen
Imeli boste srečo, da boste preživeli večji del leta, morda boste našli celo nov vir zaslužka. Med avgustom in oktobrom pa pričakujte nekaj vzponov in padcev. Aprila boste imeli dobre odnose s kolegi in morda boste celo napredovali. Za poročene Ribe bo vse leto harmonično, njun odnos bo skoraj obnovljen. Zaljubljeni pari pa morajo paziti, da se med septembrom in novembrom ne prepirajo veliko, saj bi se lahko vpletla tudi tretja oseba.