Oldal kiválasztása

IZGINJAJOČO MATI NAŠLI MRTVO – IZVEDALI SMO ŠOKANTNE PODROBNOSTI

Storilec je priznal, da je 33-letnico ubil.

Kot poroča Ripost, so 33-letno Katie Kenyon nazadnje videli 22. aprila ob 10.30, ko je vstopila v srebrni kombi Ford Transit v Burnleyju v Angliji. Znano je, da je ženska potovala z moškim, ki naj bi jo ta ugrabil. V zvezi s primerom so prijeli 50-letnika, ki je bil, čeprav ni hotel pomagati policiji, osumljen umora. Žensko so dolgo iskali, dokler niso končno po dolgem iskanju našli trupla.

Policisti so aretirali moškega, ki je njen bivši, in mesece kasneje, danes, je priznal svoj zločin. 51-letni Andrew Burfield je priznal krivdo za umor svojega bivšega dekleta.

Med sojenjem je bilo navedeno, da je Katie ubil 22. aprila in njeno truplo zakopal. Grob je ženska izkopala dan pred smrtjo v gozdu Bowland v Lancashiru – to nakazuje, da je umor načrtovala vnaprej. Ko je to storil, je sebi in svojima otrokoma z ženinega telefona pošiljal sporočila, da bi odvrnil sum.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Burfield je sprva zanikal, da bi vedel, kam je izginila mati, zdaj pa je priznal, kaj je storil, a trdi, da je šlo za nesrečo. Po njegovih trditvah je na njunem skupnem pikniku sekal drva, ko je sekiro vrgel v eno od dreves in po nesreči zadel žensko. Znano je, da je bila ženska zadeta 12-krat, zato ta obramba stoji na precej trhlih nogah – poroča Mirror. Po besedah možakarja ženske ni mogel spraviti do svojega kombija, zato je tam zanjo izkopal jamo, da je živali ne bi poškodovale po telesu ali da bi jo kdo videl tako.

„Ne samo, da je hladnokrvno umoril Katie, ampak je tudi poskušal skriti njeno truplo in večkrat lagal ter spreminjal svojo zgodbo, da bi prikril svoja podla
dejanja”- je prepričan vodja preiskovalne skupine.

Končno sodbo bo sodišče izreklo v četrtek.