Oldal kiválasztása

IMAMO REZULTATE DNK TESTA, DOKAZANO JE ČESA SO SE VSI BALI

Bilo je malo upanja, a do zdaj se je tudi to razblinilo.

13 dni po strmoglavljenju letala so testi DNK dokazali, da je eden najbogatejših Nemcev res umrl. Majhno letalo lastnika mreže McFit je pred skoraj dvema tednoma strmoglavilo v Kostariki. Rainer Schaller je bil na poti iz Mehike v Kostariko, ko se je okoli 18. ure po lokalnem času izgubila radijska povezava z milijarderjevim letalom.

Schaller si je vzel pet tednov dopusta v službi in naznanil, da se z družino odpravlja na potovanje okoli sveta. Po informacijah nemškega Bilda bi lahko na nesrečnem letalu potovali tudi možakarjeva žena, šestletni dečki in njuna najstniška hči. Nenavadno, vendar je družina trenutno navedena kot pogrešana na spletnih straneh uradnih organov. Na krovu sta bila poleg družine še eden od Schallerjevih sodelavcev in švicarski pilot, ki so najverjetneje vsi ob trku izgubili življenje.

Konec tedna so iskalne ekipe našle trupli moškega in otroka, a so morali iskanje zaradi slabega vremena prekiniti. Odrasel moški, ki so ga našli, je bil po testu DNK ugotovljeno, da je poslovnež milijarder.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Schallerjevo smrt je objavilo podjetje McFit na svoji strani na Instagramu.