Oldal kiválasztása

GROZLJIVA NESREČA, NJEGOVA DRUŽINA NEMOČNO SPREMLJALA SMRT MOTORISTIČNEGA DIRKAČA

Britanska dirkačica Superbike Chrissy Rouse je umrla pri komaj 26 letih zaradi nesreče med dirko. Pilotovega življenja v bolnišnici niso mogli rešiti.

Britanska dirkačica Superbike Chrissy Rouse je v uvodnem krogu dirke v Donington Parku doživela grozljivo nesrečo. 26-letnega Britanca so s hudimi poškodbami glave odpeljali v zdravstveni center na stezi.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Tam so ga dali v umetno komo, nato pa so ga v bolnišnici v Nottinghamu nujno operirali. Vendar je Rouse kljub izdatni zdravniški pomoči 6. oktobra predal boj in umrl v miru z družino ob sebi.

Z velikim obžalovanjem moramo sporočiti, da je Chrissy Rouse, 26, iz Newcastle upon Tyne, umrla zaradi poškodb. Danes popoldne je mirno umrl v bolnišnici v krogu svoje družine
– je v svoji objavi zapisalo MSVR, ki je tekmovanje organiziralo. „Chrissyina družina bi rada izrazila svojo najglobljo hvaležnost za podporo in dobre želje, ki so jih prejeli v zadnjih nekaj dneh. Rada bi se zahvalila vsem sodnikom, ki so bili prisotni, in medicinskemu osebju, ki je s Chrissy ravnalo tako spretno in skrbno. Družina tudi prosi, da jim zagotovijo nekaj zasebnosti, medtem ko poskušajo predelati to šokantno izgubo.”

Chrissy Rouse je to sezono dirkala za Crowe Performance BMW.